Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylla

jak zrzucić sadło z brzucha?

Polecane posty

Gość sylla

hej hej! zabrałam się ostro za siebię. wyszłam z depresji, w której zajadałam wszystkie problemy i frustracje. czuję się dobrze. znowu zaczęłam zdrowo jeść i ćwiczyć. schudłam 7 kg. mieszczę się w dżinsy roz. 28/29 ale na brzuszku mam niezłe oponki. ktoś ma jakieś sprawdzone sposoby na zrzucenie sadełka z brzuszka? próbowałam aerobiczną szóstkę weidera, ale dla mnie za trudne. nie mam tyle siły żeby wykonywać tećwiczenia w sposób poprawny. nie daję rady zrobić za jednym razem więcej brzuszków niż 12. :-( masakra. znowu zaczęłam się sobie podobać. jestem radośniejsza i uśmiecham się do całego świata :-) tylko ten brzuch.... :-( CZEKAM NA DOBRE RADY. ps. hula hop pomaga?

Tylko trening kardio Ci pomoze.Czyli bieganie,jazda na rowerze itp.Zapisz sie na silownie i biegaj na bierzni.na poczatek 10 min a potem zwiekszaj ilosc minutek.Szostka weidera tylko wzmocni twoje miesnie brzucha ale nie spali tkanki tluszczowej.

Gość Elless
Może taniec? Przyjemne z pożytecznym, daje naprawdę niezłe efekty, poprawi ci się talia i nogi przy okazji ci się wysmuklą.

Gość roadrunner
zacznij pić, alkoholowa dieta najlepsza

Trening kardio jest dobry na krótką metę. Żeby długotrwale spalić tłuszcz, trzeba też budować mięśnie, inaczej się \"flaczeje\". Osoby wysportowane, z mocnymi mięśniami mają lepsze spalanie, zarówno w ruchu, jak i w trakcie odpoczynku. A na mięśnie tułowia, czyli m.in. brzuch, polecam pilates :) i joga też niezła.

Gość sporrrrtsmeeenka d
Polecam bieganie z folią spożywczą przezroczystą owiniętą wokół brzucha - zrzucisz szybciej tłuszczyk. Jest tylko jedna zasada, musisz trenować SYSTEMATycznie conajmniej 30 minut np. biegania i najlepiej po wysiłku rób brzuszki. Biegaj na czczo. Powodzenia!!

Gość Na propsie
Walczyć, trenować i dieta musi panować. Dla leni jeszcze tableteczki. Wg mnie najlepsze slimcea, nie brałam, ale mam schudła 9kg i jest maksymalnie zadowolona, bo nie ma efektu powrotu do poprzedniej wagi.

Gość gość
g0wnea, spamerko! jakim trzeba być krretynem, żeby odkopywać temat sprzed 5 lat tylko po to, żeby zareklamować jakiś szajs? :o

Gość gość
A co ciebie to obchodzi,kto tu cos reklamuje???zal ci d**e sciska??

Gość gośc wieczorową
To nie sadło to fłegma TAN