Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tego tego

jak skasowac jedna strone z historii????

Polecane posty

jw..kiedys na komputerze wchodzac w historie moglam wykasowac kazdy odnosnik, teraz nie..dlaczego?? jak to zrobic zeby mozna bylo skasowac pojedyncze strony a nie cala historie??

Gość może napisz jaki był ten
ctrl+H i wybierasz z listy

eeeee..nie dzila tak:( nawet jak najade na dana strone w historii i nacisne prawy przycisk myszki i mam opcje usun to i tak nie usuwa:(

IE czy mozila czy oprea?? powinno dzilac oczywiscie nie kikaj na nia podczas kasowania bo wiadomo ze bedzie znowu w historii.

ctrl + to wywolanie histori wiec oczywiste ze znika jak nacisniesz 2 raz:) napisz jaka masz przegladarke powino dzilac usun nie rozumiem dlaczego ma nie dzilac.

powinno dzilac usun na 100%. wylacz mozille i wlacz ponownie i sprobuj usnunac jeszcze raz ale nbie rozumiem dlaczego ma to nie dzilac.

tez nie wiem czemu nie dzial, ale włączanie i wyłaczanie nic nie da, bo to nie od dzis tak jest ze kasowanie pojedynczych nie działa... moze trzeba cos zmienic w narzedziach i w czyszczeniu danych?? orientujesz sie?? powiedz mi moze jak ty masz w narzedziach ustawiaone...

wlasnie w narzedziach nie widze takiej opcji i raczjnie sadze zeby byla po co implemetowac taka opcje hmm dziwne... mozna by sie pobawic w plikach. jedyne co mi do glowy przychodzi to ze plik mhistori jest tylko do czytania dla ciebie bo nie jestes administratorem i nie masz uprawnien do zmiany ale to bez sensu.

Gość paternaliste
nie we wszystkich przegladarkach jest mozliwe kasowanie pojedynczych stron. musisz w swoim komputerze znalezc folder "historia" i tam to wykasowac. nie pamietam sciezki dostepu do tego folderu, w kazdym razie powinien byc w "ustawieniach lokalnych". aha..i w narzedziach musisz miec ustawiona opcje "pokazuj ukryte pliki i foldery"

paternaliste!!! W folderze historia nic nie mam!!! w ktorym miejscu w narzedziach jest to zeby pokazywac pliki???

Gość ibidibi
Zaktualizuj sobie mozille, to taki mały bład w poprzedniej wersji. w 2.0.0.3 juz nie ma tego- można spokojnie kasować każda stronke z osobna.

he he he he kazdy sądzi według siebie..idz sobie na erotycznym posiedz dziecino..moze ci ulzy...

Gość ibidibi
p.s miałam to samo, ale jak zaktualizowałam przegladarkę to problem zniknął :)

ibidibi!! wiem idiotka moze jestem:P ale jak mam sobie aktua;lizacje zrobic??:)))

Gość paternaliste
otworz jakikolwiek folder w twoim komputerze (chocby "moje dokumenty"), znajdz w menu u gory "narzedzia", pozniej kliknij "opcje folderow" dalej "widok" i zaznacz na dole "pokaz ukryte pliki i foldery". w folderze "historia" cos powinno byc i nie powinno to byc ukryte...zerknij, czy nie masz drugiego folderu "historia" w innym miejscu

Gość ibidibi
http://www.idg.pl/ftp/pc_13871/pc.html Zainstaluj to. W zakładkach ani innych ustawieniach nic ci sie nie zmieni, bedzie ok. można też przez klinkniecie pomoc- aktualizacja ale cos też odwalało ostatnio z błędami wiec radzie nie ryzykowac i wziąść 1 sposób. :)

Gość ibidibi
:|

nie wiem czy restart kompa cos da:) sprobuje...ale przeciez wersja jest juz zainstalowana i dizla:(