Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupota

chce do niego wrocic

Polecane posty

Gość glupota

miesiac temu zerwalam z facetem bylo to podczas klotni i nieprzemyslane strasznie tego zaluje i chcialabym do niego wrocic ale nie wiem jak mam mu o tym powiedziec poradzcie

Gość MaszBanaNaGoogle
moze najlepiej wprost....

nie wracaj !~!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie bądz głupia!!!!!!!!!!!!

Gość glupota
no tak ale mi jest tak glupio ze tak pochopnie z nim zerwalaam no i boje sie odrzucenia :(

Gość MaszBanaNaGoogle
hmmm mowi sie ze za glupote trzeba placic a skoro chcesz do niego wrocic to schowaj swoja dume i wstyd, powiedz mu co masz do powiedzenia a on podejmie decyzje i juz

Gość glupota
no chyba nie mam wyjscia myslalam ze moze sms ale to takie eee nie taktowne i dziecinne wkoncu mina juz prawie miesiac jak sie nie widzojemy a mi z dnia na dzien smutno bo tesknie za nim

Gość MaszBanaNaGoogle
sms zalatwiaja sprawy malolaty...:D

Gość czerwona_sukienka000
zadzwon do niego i powiedz ze sie chcesz z nim spotkac bo masz mu cos ważnego do powiedzenia i sie umów i załatw to ja ci dorze radze poki nie jest jeszcze za pozno bo kiedys mozesz tego żałowac ze nie sprobowałas ja do dzis żałuje ale juz nie moge cofnąc czasu niestety a wiel bym dała

Gość glupota
dokladnie wiec zostaje mi powiedzenie to prosto w oczy jutro to zrobie bo juz nie wytrzymuje tej tesknoty wkoncu bylismy ze soba ponad pol roku

Gość pf
jeśli pozwolił Ci odejść gdy zerwałaś z nim w kłótni to raczej mu za bardzo nie zależało.. ja niegdyś podczas sprzeczek wielokrotnie próbowałam zerwać ale mój misiek mi nie pozwolił i chwała mu za to :D

Gość czerwona_sukienka000
nie prawda moze mu na tobie zalezec tylko sie boi twojej reakcji moze nie che sie narzucac wez znim pogadaj tak tylko sie dowiesz czy chce byc z toba nie zmarnuj tej szansy!!!!! trzymam kciuki

Gość glupota
pogadam z nim jutro wiem o ktorej konczy zajecia i bede czekala na niego pod uniwerkiem on ma charakter czlowieka z duma jesli wygarnelam mu cos ze cos zle zrobil wiecej sie nie dotykal i mowil zebym sobie sama zrobila jesli jestem lepsza w tym wiec wiem ze moze byc i tak ze mu zalezy na mnie ale unosi sie duma i niechce isc w laski do koniety przez ktora zostal porzucony ale my glupie czasami jestesmy eh

Gość pf
nie chce sie narzucać? :o mój poprzedni facet też bronił sie ręcami i nogami zanim z nim zerwałam bo mu na mnie zależało, gdyby obecny chcial ze mną teraz zerwać przy okazji kłótni na pewno bym o niego walczyła a nie pozwoliła odejść..

Gość MaszBanaNaGoogle
a ja mysle ze albo mu nie zalezy albo duma mu nie pozwala, albo boi sie twojej reakcji ale zrob pierwszy krok cokolwiekby nie powiedzial to bedzie dla ciebie na plus jak ci powie ze nie chce to nie bedziesz miala myslenicy i bedziesz wiedziec na czym stoisz a jak powie ze cie chce ....no to juz nie musze nic wiecej pisac :D

Gość glupota
wiem jedo pogadam z nim jutro nie ma co myslec bo i tak nic to nie da chociaz bede pewna a tak tylko mysle co by bylo gdyby aha myslicie ze powinnam go przeprosic nie za zerwanie tylko za klotnie ale to akurat mysle ze jego wina byla :/

Gość pf
skoro kłótnia była z jego winy sądze że raczej powinnaś przeprosić za to nieprzemyślane zerwanie.. wytłumaczyć że zrobiłaś to pod wpływem emocji itp..

Gość glupota
tez tak mysle ja sie wtedy unioslam i zaczelam krzyczec ale naprawde dal mi podow do tego by sie zdenerwowac wiec chyba te przeprosiny sobie odpuszcze

Gość MaszBanaNaGoogle
nie ma tak ze wina lezy tylko po jednej stronie wiesz nie mow mu co on zle zrobil czy powiedzial powiedz mu co ty czulas, co myslalas itd nie mow takich rzeczy jak: bo ty.....bo bedzie nowa klutnia :D

Gość glupota
no tak ale jesli chlopak obiecuje ci ze zawiezie cie na weekend do staruszkow a przychodzi spozniony bez samochodu i mowi ze zapomnial i ze z kolegami wypil po piwie to juz mnie nie zawiezie myslalam ze szlak mnie trafi pierwszy raz tak sie na nim zawiodlam i dlatego tak mnie ponioslo

Gość MaszBanaNaGoogle
o matko ale gafa....KLOTNIA

Gość pf
też bym sie wkurzyła :D

Gość MaszBanaNaGoogle
no to mu to powiedz....ze sie zdenerwowalas bo poczulas sie zawiedziona, ze liczylas na niego, ze bylo ci przykro, wynikiem tego bylo to ze wybuchlas i powiedzialas kilka przykrycch slow...eee tam co ja bede ci gadac sama wiesz chyba najlepiej

Gość glupota
no wlasnie :/ naprawde bylo nam ze soba dobrze znaczy ja tak mysle on poznal moich rodzicow polubili go ja mieszkam z kolerzankami na stancji on sam wiec czesto nocowalam u niego hehehe jeszcze sa tam moje rzeczy ktorych nie zbaralam i mam nadzieje ze nie ebde musiala

Gość MaszBanaNaGoogle
wiesz co ja sie polkocilam ze swoim kiedys i nie odzywalismy sie do siebie przez ok 1,5 miecha....no bylo ciezko pozniej sie spotkac i wogole tymbardziej ze on ma wredny charakter a ja jestem straszna suka :D ale jakos poszlo, pokrzyczelismy na siebie troche ja sobie poplakalam a po 3 godzinach dalismy sobie buziaka i jest ok

Gość glupota
BEDZIE DOBRZE HEHE MUSI BYC

Gość MaszBanaNaGoogle
jasne...napisz jutro jak ci poszlo powodzenia i dobranoc....ide na spacer z psem bo mnie gryzie w noge :D 🖐️

Gość glupota
spotkalam sie z nim... zaprosilam na spacer i zaczelam ze bylo mi z nim dobrze itp itd... on tylko sluchal i nic wiecej gdy powiedzialam ze chce do niego wrocic popatrzyl sie na mnie i powiedzial: Ty chyba zdurnialas miesiac czasu nie dawalas znaku zycia a teraz chcesz wrocic jak ja juz sie pogodzilem ze to koniec o nie nie ma mowy nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki. Nie jestem taki glupi dzis wrocisz jutro znow odejdziesz i tak bedzie pierdole. Ja mam swoje lata i chce sie ustatkowac a nie miec za dziewczyne dziecko ktora sama nie wie co chce. Narazie I poszedl ja stalam jak wryta lzy mi sie cisnely do oczu bylam wsciekla na siebie ze zrobilam z siebie idjotke. a teraz z okolo godzine temu napisal sms ze zaluje ze to mi powiedzial i chce zebysmy byli razem a ja caly dzien plakalam ze on mnie odrzucil jeszcze mu nie odpisalam on dzwoni ale nie wiem pierwszo robi zemnie idjotke a potem chce zebysmy jednak byli razem i kto tu jest niezdecydowany

Gość MaszBanaNaGoogle
hej nie badz dupa....odpisz mu ze jest ok .. niestety faceci tak maja ale najwazniejsze ze jest szansa :)

Gość MaszBanaNaGoogle
faceci czasem dlugo i ciezko mysla ... ale widzisz ze gosc przegryzl sprawe zastanowil sie i podja decyzje

Gość glupota
chyba tak zrobie zareaz mu napisze eska ze ok :)