Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiuni2240

CO POWODUJE NIEPŁODNOŚC U KOBIET

Polecane posty

Gość asiuni2240

Gość asiuni2240
Jako pomysłodawczyni zapraszam wszystkie kobietki do rozmówek na temat niepłodnosci.Jako ze ja staram sie juz od dłuzszego czasu o maleństwo pewnie udziele kilku porad i licze równiez na porady POZDRAWIAM

Gość nie wiem co powoduje
ale chcialabym wiedzieć, żeby skorzystać

Gość asiuni2240
zapraszam równiez na temacik "co zrobic aby zajsc w ciaze"i prosze nie mylic tematów

Gość rusałka wodna
Jeżeli nie problemy zdrowotne to może blokada psychiczna? Starałam się zawzięcie o dziecię 5 długich lat, tak bardzo chciałam mieć swojego bobasińskiego. Niestety, nie udawało się bo...za bardzo go chciałam. Po tych 5 latach jakoś tak zaczęłam godzić się z myślą, że jestem bezpłodna, zapomniałam o bobasińskim i ...zaszłam w ciążę!!! Przebiegała wręcz książkowo, czułam się rewelacyjnie. 2 lata temu urodziłam zdrowego wielkiego synka:):):)

Gość asiuni2240
Nio super to Serdecznie Ci Gratuluje .....hihihi...tak i to jest prawda najlepiej sobie odpuscic hmmm...tylko jak to zrobic....to jest problem wielu kobietek.....bo nieda sie o tym nie myslec a stres tylko i wyłacznie pogarsza cała sprawe......no ale jak tu nie myslec jak sie czegos tak bardzo pragnie.......

Gość zatroskana
Moim problemem byla niedoczynnosc tarczycy. Wyniki miescily sie w normie. Dopiero dobry endokrynolog sie mna zajal i jestem w 23 tyg teraz :) Badania: TSH, fT4 Powodzenia! :)

Gość zakwalifikowana ona
endometrioza... jest jeedna z przyczyn, ale zdarzaja sie cuda:) tak jak umnie.. podobno po laparoskopii sa najwieksze szanse..