Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telesnica

Trzy letnie dzieciatko

Polecane posty

Gość telesnica

Czesc dziewczyny! Zastanawiam sie od czego zaczac. No tak, to opowiem wam po krotce o co chodzi. Ostatnio bylam z wizyta u mojej siostry w Chicago. Po krotkim pobycie zauwzylam ze trzyletni synek mojej siostry dziwnie sie zachowuje w stosunku do swojej mamy.A coz takiego on robi zapytacie? A mianowiecie cochwileczke do niej podbiega to ja udezy, to ja uszczypnie, to krzyczy w nieboglosy zeby poszla do drugiego pokoju bo on jej niepotrzebuje itp, itd. Tych przykladow mozna by podawac w nieskonczonosc. Zastanawiajace jest to tym bardziej ze maly spedza bardzo duzo czasu ze swoja mama i raczej powinien miec "przyjacielska" postawe w stosunku do niej. A moze sie myle, moze to jest typowy odruch dla trzylaka? Probowalam znalesc odpowiedz w madrych ksiazkach i w internecie ale poszukiwania zakonczyly sie bezowocnie. Moze wsrod was jest mama, ktora ma, lub miala takie problemy z trzylatkiem, lub moze mi doradzic z jakim lekarzem powinnam sie skontaktowac w tej sprawie. Dziekuje serdecznie. Pozdrawiam.

Gość psychiatra..

Gość superniania koniecznie
potrzebna.... to nie jest normalne.

Gość 11111111111111111
a może Twoja siostra tak samo odnosi sie do niego ? bo tekst,że nie potrzebuję ciebie to dla trzylatka trochę niepasujący ,moja córcia też potrafi sie zdenerwować i powiedzieć ,że nie nie lubi ale to w wyjatkowych sytuacjach i bardzo rzadko