Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jest

Dlaczego wszyscy mówią, że życie jest piękne i nie warto się zabijać?

Polecane posty

Gość dlaczego tak jest

Dlaczego tak jest?

Gość bo bez takiego założenia
od razu możnaby sie położyć do trumny i czekać na odpowiedni moment... :-)

to dlaczego zdecydowana większosc Ludzi uważa śmierc za smutne wydarzenie ? dlaczego wielu tak bardzo dużo placi za przedlużenie sobie życia? bo ono naprawde jest piękne. szczesliwi by byli Ci , ktorzy nawet mając malo pieniędzy umieli by to dostrzec. jest zle we wspolvczsnym świecie, że poczucie akceptacji samego siebie jest czesto uzalezniane od stanu konta.

Gość fdsdfdsfsd
wyszłam na dwór, wszystko pachniało i to było piękne gdybym leżała w grobie, dla mnie nic by już nie istniało, oj, nie warto się zabijać

Gość liberal-Europejczyk
bardzo dobra i choc romantyzmu staroswieckiego w niej moc to nowoczesna idea. swietnie Ludzie zrobcie cos dla wspanialej Unii i nie wahajcie sie jesli komus to przyjemnosc sprawia zabic. byc moze ze w dobie przeludnienia i bezrobocia tych malych niedoskonaslosci unijnego raju zrobicie jedyna bardzo szlachetna i pożyteczna rzecz w życiu.

Gość magister dla znajomych Megi
chocby dla tego tytulu warto sie zabijac.

Gość hey magister
zaczernij sobie nick, bo jest r e w e l a c j a :D. Zrob to szybko, zanim ktos Ci go sprzatnie z przed nosa ;-).

Gość tamma
Najbardziej do rzeczownika "życie" pasuje mi przymiotnik "fascynujące". No to chyba warto to przetrwać?

Gość hrabinii
ja mowie ze zycie jest do dupy i warto sie zbic ,aby ukrocic swoje cierpienia ,jakich nie malo .

Gość chcesz się zabić
Proszę bardzo, ale po co przed tym nudzić wszystkich. Mniej będzie głupków na świecie.

Gość pf
a ja wcale nie uważam że życie jest pięknę więc słowo "wszyscy" jest tu nie na miejscu :P i wydaje mi się że ludzie się nie zabijają i "przedłużają sobie życie" bo boją się śmierci bądź potępienia przez Boga (ci którzy w niego wierzą)