Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziarol

NO I CZEMU TAK JEST?????????????????????????????? WEJDŹCIE PROSZĘ

Polecane posty

Gość madziarol

Dlaczego jest tak, że ja wegetarianka, jem małokalorycznie, dziennie nie przekraczam 2200 kcal, bo nie mam jak, warzywa tyle nie zawierają kcal co mięso itp ZNOWU przytyłam w nogach?? Podczas gdy moja siostra codziennie opycha się chipsami i piwem i dodam, że ma kiepską przemianę materii! Potrafi nie wypróżniać się nawet 4 dni i ona jest nadal szczupła. Kurde, i jak tu mieć motywację o dbanie o siebie? Co mam zrobić? Zacząć uprawiać jakiś sport i ostro się za niego wziąć? Przyznam, że nie mam czasu na aktywność ruchową.

Gość madziarol
do dbania o siebie****

Gość uup
no to siostra chyba jednak ma dobrą przemiane materii bo inaczej by tyla. proste

Gość magda 85 wawa
a dlatego bo warzywa to wegle i jesli jadasz nieodpowiednie czyli te zawierające duzo skrobi i slodkie owoce jak banan czy jabłko to bedziesz tyć

Gość magda 85 wawa
warzywa tylko i wylacznie zielone:szpinak,fasolka,brokuly,papryka,kalafior ,owoce truskawki,pomarancze ,ananas

Gość madziarol
No węgle to też wszystkie bułki, pieczywo itp . to z tego też mam zrezygnować? I tak żywię się samymi warzywami i ciemnym ryżem :( I dupa, znowu przytyłam.

Gość magda 85 wawa
ja żeby schudnąc jadam do 12 tylko owoce typu truskawki[teraz mrozone],mandarynkę,kiwi,potem na obiad koniecznie mięsko-drob gotowany i jajko na twardo,wieczorem 2 szkl soku warzywnego czy pomidorowego i gotowany talerz warzyw,schudłam w ciągu 2 tygodni 7 kg,czyli wrocilam do swojej wagi-52 kg

Gość magda 85 wawa
dodam że nie cwiczyłam w ogole,musisz uwazac na warzywa i owoce,niektore nie są wskazane

Gość madziarol
Bez sportu?

Gość madziarol
A gdzie ci najwięcej zeszło? Z których partii ciała? Jesteś wysoka czy niska? Może od budowy ciała też zależy czy tyję czy nie, moja siostra jest wyższa ode mnie m a dłuższe nogi i może jej inaczej się waga rozkłada...

Gość magda 85 wawa
mam 160 cm wzrostu,schudłam wszędzie ,wszystko jest luzne,przede wszystkim brzuch ,nogi i biodra

Gość madziarol
I przez ile utrzymujesz już tą wagę??

Gość Jak masz celulit to sport
jest konieczny, najlepsze jest bieganie moim zdaniem. Szybko się traci tłuszcz w nogach i brzuchu.