Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_LiLu_

ROZJAŚNIANIE CIEMNYCH WŁOSÓW

Polecane posty

Kiedys rozjasnialam wlosy na jasny blond. Pozniej chcialam wrocic do naturalnego koloru czyli sredniego blondu ale farba ktora nalozylam na jasne wlosy sprawila ze wyszly mi prawie czarne. Przez jakis czas podobal mi sie ten kolor ale teraz chcialabym wrocic do jasnych. Jak to zrobic zeby nie wyszly mi zolte wlosy??? Znacie jakies dobre rozjasniacze (i mocne)??? Ile kosztuje takie rozjasnienie u fryzjera?

nie wiem ile bedzie Cie to kosztowalo, bo to zalezy od dlugosci wlosow i od cennika fryzjera. Dobry rozjasniacz nie rozjasni Tobie do zupelnie jasnych wloskow, poza tym zniszczysz je bardzo, mozna poprosic fryzjera o odbarwianie (dekoloryzjce), ale to tez niszczy. Moim zdaniem idz do fryzjera, wytlumacz o co Ci chodzi i zapytaj ile to bedzie kosztowalo.Lepiej nie eksperymentuj z wloskami :)

Dzieki za odpowiedz. Patrzylam na cenniki o koszt w salonie to okolo 200 zl. Mam dlugie wlosy ale biorac pod uwage ze rozjasnianie niszczy wlosy chce je obciac na krotko (podoba mi sie fryzura Victorii Beckham). Jesli nie znajde jakiegos dobrego rozjasniacza to oczywiscie wybiore sie do fryzjera ale nie ukrywam ze wolalabym skorzystac z doswiadczen innych niz wydawac tyle pieniedzy u fryca...