Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania_z_krakowa

skate dziewczyna!!!!

Polecane posty

Gość ania_z_krakowa

No własnie co sadzicie o dziewczynach które ubierają sie w stylu SKATE, nosza spodnie które wisza im np. do kolan, duże bluzy i koszulki, chodz powiem sama ze to jest tez w swoim stylu troche kobiece... ładnie to wygląda jak kobieta, dziewczyna, czy tez nastolatka ma skatespotnie i obcisła koszulke... co wy o tym sadzicie??? albo np. jeździ na desce, czy tańczy break-dance????

Gość ania_z_krakowa
rozumiem, że nikt tu nie jest skate dobra, mi to pasuje im mniej tym lepiej dla mnie ;]

Gość ania_z_krakowa
spoko , tylko ni rozumiem dlaczego od razu taki...hmmm bunt;]

Gość że co przepraszam

Gość lalka moka
mi osobiscie sie to nie podoba. choc mam bliską kolezanke która lubi ten styl. ale troche czasem smiesznie to wygląda jak dziewczyna ma na sobie workowate ciuchy... wyglada to jakby wstydzila sie swojego ciala

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
ee daj spokoj. :P mi sie w ogole nie podoba. styl na "fleje" mial swoje 5 minut kiedy krolowal hip hop (polski) . hmm jak pamietam to bylo kilka lat temu, cos kolo 2000-2002 roku :P moim zdaniem TOTALNIE NIE KOBIECY. Juz dziewczyny metale są bardziej kobiece :D i osobiscie wole metalówy i punkówy niz takie jak opisalas... sam nie wiem, ale jak widze taką hip hop-girl to od razu mam przed oczyma widok budki pod sklepem i jej kolegów ubranych identycznie jak ona. przepraszam,moze mysle stereotypowo ale takie jest moje zdanie.

Gość Wiedźma z Pólnocy
dziewczyna powinna wyglądac jak dziewczyna nie jak obdartus, poza tym nie imponuje mi i nigdy nie imponowało przeklinanie, co często słyszę z ust takich dziewczyn, bo chcą być ''fajniejsze'' moim zdaniem sa zalosne

Gość anizeeee17
dzieki ze wyrazilas swoje zdanie, bardzo to szanuje i nie pszepraszaj mnie bo inni ludzie którzy tutaj siedza i gnija po prostu nie maja pojęcia moze o tym i pisza takie bezsensowe mysli... kurde kultury troche... ;]rsk

Gość no...tak..
dla mnie jest to spoksik....jeżeli ma się dobre wyczucie do takich ciuchuw:)i nosi się je ze smakiem,pasują one do charakteru....,ale nie trawie jak jakaś małolatka poprostu ubiera się tak dla szpanu...bo wtedy to jest kicz....

Gość skte styl
mi sie bardzo ten styl podoba!!!!!

Gość Marmolada z sosem choco
To zalezy od czlowieka.Nie kazdemu to pasuje. Najwazniejsze jest zeby dopasowac styl do siebie.Wiele jest lasek ktore nie maja wlasnego zdania i robia zakupy patrzac na kolezanke , a potem na ulicy widac dmuchane tlenione w rozowym futerku (sa takie powaga!!!!widzialam na wlasne oczy), albo "mroczne" z tlustymi wlosami, brudnymi glanami i wypisanym na czole haśle > mam was wszystkich gleboko

Gość Marmolada z sosem choco
Jesli Ci ten styl pasuje to czemu nie? Mi np. nie pasuje..a pasuje romantyczna pensjonarka :D :D :D Jak juz mowimy o wlasnych preferencjach to metal/punk kiedys doznalam i patrzac na to po kilku latach - odrzuca.Wole patrzec na skate, sa bardziej interesujace wizualnie (np jesli chodzi o kolorystyke).Moze nie mam szczescia do subkultur ale punk/met, nie spotkalam jeszcze osoby ktora wygladala "elegancko" w swoich ciuchach.To ze pewne style maja w sobie duzo "niedbałości" nie oznacza ze czlowiek automatycznie przestaje prać swoje ciuchy..i przestaje sie myć.

hemn kiedy mialam nascie to deska byla moim ulubionym akcesoriem..ale nigdy nie mialam gaci do kolan ..bo jedna rzecz to moda a druga wygoda i balans;) Wlasciwie to teraz podchodze po trzydziestke i nadal nosze buty ktore pochodza ze skatowskich firm bo najwygodniejsze dla mnie..spodnie mam szeokie ale nie zwisajace jak spodnie clowna..opieraja sie na biodrach podkreslaja posladki..ale mam tez duzo obcislych spodni i zawsze mialam tylko ze wtedy bardzo elastycznych w pasie..najczesciej nie mam koszul kurtek i swetrow wielkich tylko male i podkreslajace moja filigranowa budowe(khemn porazka i zero biustu;)..zadnych ochydnych i trendy dodatkow..coz tak naprawde na kilometr widac kto jakiej muzyki slucha i czy jezdzi naprawde na desce czy jest szpanero pozerem i po postu wyglada..ja ze znajomymi i teraz ja ubiealismy sie jak nam bylo wygodnie..czasy sie zmieniaja..teraz najczesciej sie nosi;)

Gość sandra1234
ale jesli ubierasz sie na skate to czy musisz jeżdzic na desce??????

Gość Magda_J
kocham ten styl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zdury wypisujecie. Co to znaczy ze jesli dziewczyna lubi styl taki czy inny to nie moze go lansowac, o jest dziewczyna i kazda ma wygladac od razu jak kurwa? Mnie bardzo podobaja sie dziewczyny, chodzace w tym czym chca. Ja osobiscie lubie styl z lat 80tych i smiac sie chce, jak ktos mowi, ze to kicz, wiocha itd. Wszystko jest kiczem, zalezy tylko dla kogo. Ja np. nienawidze stylu \"skejt\" ale ludzi, ktorzy go lubia i nie wstydza sie jego szanuje i cenie, zwlaszcza dziewczyny, tak \"terroryzowane\" przez wielu z a noszenie sie zgodne z wola.

Gość tomekkkk
:)

Moim zdaniem każdy ubiera sie jak chce i nikomy nie morzemy narzucic określonego stylu . Każda subkultura ^ ma określony styl i własnie to jest w tym wyjątkowe .! ludzie poprzez ubiór okazują swoje zainteresowania. Ja osobiście nic nie mam do stylu skate . Sama mam ubrania podchodzące ^ pod ten styl .Ale nie ograniczam sie tylko do nich .! Lubie szerokie spodnie czy bluzy z kapturem . bez czapeczki z daszkiem sie nie ruszam ;p jednak nigdy nie ubrałabym wieeelkiej szerokiej koszulki ;/ bardzo szkoda że firma PROSTO. wypuszcza^ tylko ubrania na chłopaków ... >moim.zdaniem.to.pewnego.rodzaju.dyskryminacja.< :P hehe Fajnie jak dziewczyna ma swoj styl którego sie trzyma ... nie lubie ludzi ktorzy są jak formaty ... kazdy taki sam .! Różowe dziewczynki udające słodkie laski .. no sorry ale żal mi ich =\'/ hehe ;) Takie dziewczyny w chłopaku widza tylko obiekt to zarywania ;D xD a Ja uwazam ze chłopak moze być swietnym kumplem ... lepszym od kolezanki .. bo dziewczyny czesto są fałszywe ;P hrhr ;)

Gość Haney
Do sandra1234. Rozbawił mnie ten tekst " ale jesli ubierasz sie na skate to czy musisz jeżdzic na desce ????? " :D Jezdze na desce od 6 lat, a nie chodze w szerokich spodniach itp. Wyczucie swojego własnego stylu tzeba mieć, a nie w tym roku jest moda na hiphopowca to bede nim potem moda na punka itp itd ...

To jest to totalnie seksy! Jeśli w dodatku jest atrakcyjna, szczupła, wysoka i pewna siebie, każdy się za nią ogląda. Dla mnie bomba!!!

Tylko tu nie chodzi o subkulturę czy sport, a zwyczajnie o styl i ciuchy!

Gość hip hop
Ja kocham styl hip-hop słucham rapu i tańczę HH i ubieram się w szerokie spodnie dresowe z niskim krokiem , obcisła koszulka , no i czapeczka z prostym daszkiem ;) ja mam na ludzi wyj.ebane co powiedzą na ten styl kocham to i już będę kochać ;D pozdro i 3maj się ;)

Gość gustantka xd
mi sie tam to podoba... nie ubieram sie tak, ale fajnie to wyglada.. wiadomo kazdy ma swój gust a na temat gustów sie nie rozmawia, jak ktos tak lubi sie ubierac to niech sie ubiera.... Tylke na temat AMEN !.