Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość higieniczny facecik

Nieświeży oddech u dziewczyny - jak tak wogole mozna ? Ponoc dbacie o higiene ??

Polecane posty

Gość higieniczny facecik

trafilem juz na 3 dziewczyne z rzedu, ktora ma niesamowicie nieswiezy oddech. sam o siebie dbam i nie rozumiem jak tak mozna ?? dziewczyna sie myje, maluje, chodzi na solarium a zebow nie myje bo skad taki smrod ?? jesli dziewczyna ma nieswiezy oddech to ja CALKOWICIE SKRESLA u mnie i dziwie sie jak mozna nie myc zebow ? co Wy na to ???

Gość flower....
tez nie lubie osób z nieswiezym zapachem z ust /bo nie tylko dziewczyny tak maja/ no ale to tez nie zawsze wina tego ze ktos nie myje zebów...

Zgadzam się, że to obrzydliwe... Ja jestem uczulona na tym tle, jakoś odrażajacy są dla mnie ludzie z nieświeżym oddechem :O Osobiście zawsze mam przy sobie \"tik-taki\" miętowe, lub gumę - na odświeżenie oddechu, np w pracy :) ... Ps. czyta lam, ze są choroby (gasrolog.), gdzie to jest niezależne od ludzi, ze jednak im niel adnie \"jedzie\" z ust.... No, ale zawsze mozna mieć tą gumę

Gość higieniczny facecik
rozumiem, ale co zrobić jesli cos takiego mnie odrzuca ?? tak samo jak odrzuca mnie wtedy gdy dziewczyna jest GRUBA, PALI PAPIEROSY I JEST WULGARNA

Gość ludzie działa to działa
a ty jesteś mały, higieniczny i bez nałogów :D

Gość w takim przypadku
poszukaj sobie szczupłej, niepalącej, kulturalnej, no i przede wszystkim o świerzym oddechu:D PROSTE!!!!

Gość higieniczny facecik
szukam takiej :-) i wiem, ze znajde grube dziewczyny sa paskudne fuuuujj :-O

Gość Onk3
a tej moze kup itk taki a na urodziny pastę i szczoteczkę do zębów

Gość arbuz
czasem od chorego żołądka jedzie z paszczy...

Gość w takim przypadku
ktoś, kto obraża w taki sposób dziewczyny, też jest paskudny:D fuuuuuuuujj:)

Gość higieniczny facecik
swoja droga zastanawiam sie jak wogole ktos moze nie dbac o higiene, czy palic papierosy nie zdrowe to, a poza tym oddech nieswiezy wali straszliwie:-o

Gość a mnie się wciąż wydaje
że mam nieświeży oddech, ale tylko o niektórych porach dnia:( nabawiłam się jakiegoś lęku przed otwieraniem buzi. nawet mi się to śni po nocach, że nie wolno mi się całować, bo na pewno mi jedzie z ust. oczywiście nie ma mowy o jakimkolwiek bliższym kontakcie z facetem.

Gość w takim przypadku
oj wali:) dlatego poszukaj innej:D ale nie zawsze taki oddech wynika z niedbałości o higienę........ nie obrażaj już ludzi może...:)

Gość higieniczny facecik
no sorki, ale aby doprowadzic sie do stanu nadwagi trzeba sie na prawde postarac. w dzisiejszych czasach gdzie jest tyle miejsc do zrzucenia zbednego sadla dla kobiet - posiadanie nadwagi jest ujma i nie dziwie sie ze nie przyjmuja takich osob do pracy z ludzmi poniewaz jesli ktos nie potrafi zadbac o siebie nie bedzie efektywnie dbal o sprawy pracy ja na prawde nie obrazam kogos, stwierdzam tylko fakt GRUBE DZIEWCZYNY SA PASKUDNE fuuuuuujjjjjjj

Gość higieniczny facecik
powiedzial Ci ktos ze masz nieswiezy oddech ?? czy sama tak sadzisz wg mnie nie mozna generalizowac szkoda tylko ze normalne szczuple dziewczyny maja ten problem. gdyby to dotyczylo zaniedbanych grubasow to nie byloby to problemem bo oni i tak nie maja powodzenia wiec nie zaszkodzi im juz nic bardziej a jesli szczupla atrakcyjna dziewczyna ma nieswiezy oddech to takie niesprawiedliwe

Gość w takim przypadku
stwierdzasz obraźliwy fakt:) twój mózg jest fuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Gość higieniczny facecik
przepraszam dlaczego mnie obrazasz ?? czyzbys byla zakompleksiona dziewczyna trenujaca sumo z koniecznosci ? :classic_cool:

Gość w takim przypadku
przepraszam, a dlaczego ty obrażasz kobiety?:) jestem facetem, w dodatku tak zajebiście przystojnym, że pewnie jesteś przy mnie zwykłym przeciętniakiem:)

nie, nikt mi tego nie powiedział. to są moje odczucia. oczywiście guma w buzi non- stop:O

Gość ale jaka guma
:P

miętowa:P

Gość do pseudo higieniczny
a ja myślę że to nie jest tak że podchodzącym do ciebie dziewczynom trafia się nieświeży oddech, myślę że to TOBIE jedzie z gęby , włączasz węch na widok dziewczyny a tu pod twoim nosem źródło smrodu które cię powala, ale jesteś tak debilowaty że tego nie identyfikujesz jak śmierdzą faceci, tacy jak ty "imitujący higieniczność" zauwazam najbardziej gdy wchodzę do windy w której znajdują się twoje kopie, odór aż mdli TY to jeszcze jeden niedorobiony podwórkowy smark który obraża dziewczyny a we własnym oku belki nie widzi............palant

Gość zdziwiona11
Nieświeży oddech to nie zawsze kwestia mycia czy nie mycia zębów. To często wynik innych problemów. Ja tez mam ciągłą obsesję, ze nieładnie pachnie mi z ust. Dlatego ciągle ta guma w buzi. Nie wyobrażam sobie pocałunków po kawie czy też z rana kiedy się obudzę. Nie wiem czy wy macie podobne odczucia. Ja po prostu czuję nieświeży smak w ustach i musze wstac żeby je umyć. U dentysty też czuje sie jakoś nieswojo. To prawda, jeżeli komus brzydko pachnie z ust- to jest to przykre dla otoczenia:( niestety. Tak jest w przypadku osób starszych. Po prostu wraz z wiekiem wydzielamy mniej sliny. I to jest glowny powód specyficznego zapachu z ust osób starszych. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie 70 letniej babci z gumą :P

Gość Wszechwiedząca Wiedżma Ple Ple
A jaki to ma związek z życiem uczuciowym?

Gość ja nie wiem ale...
ja równiez tak mam dziwnie.. rano po przebudzeniu muszę iść umyć zęby nim pocałuję męża..i tez mam lekkiego fioła na tym punkcie.. a nie wiem czy to zwiazek z zyciem uczuciowym ale jednak jak się do kogos przytulasz i czujesz nieswiezy oddech to ma się ochotę go całowac tak z jezyczkiem?chyba nie... a moze to ma wiekszy zwiazek z seksem?

Gość o..lla
Wydaje mi się, że każdy po przebudzeniu ma nieświerzy oddech i to nie zależy czy ktoś dba o higienę czy nie. Ja mam tak samo i czasami po ok. 3 godzinach od umycia zębów jeżeli nic nie zjem. I zawsze mam przy sobie gumy no bo co można więcej zrobic?

Gość do higienicznego
straszna męda z ciebie, nawet żeby ci z gęby waliło fijołkami to z takim nudziarzem trudno wytrzymać

Gość e tam to wszystko kwestia
wieku Tylko młodzi ludzie maja takie kompleksy pożniej to mija . i bedziecie sie całowac w nocy i nad ranem. Facecik daj spokój z takimi tekstami zachorujesz i bedziesz smierdział na kilometr i co wszyscy sie maja odsunac od Ciebie ??? Wrabie Ci sie do buzi jakis syf i smród na kilometr. A ludzie jedni sa higieniczni inni nie .