Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

finezjaaa

polecam balsam brązujacy Ziaja Sopot

Polecane posty

pomaranczowe opakownaie, cena chyba nie za wysoka, ale efekt swietny, daw razy posmarowałam nogi i wygladaja swietnie.. :) wcale nie trzeba katowac skory w solarium zeby miec ładna opalenizne.. :) na prawde polecam.. :) (trzeba tylko w miare równo rozsmarowac)

Gość Marmolada z sosem choco
A w jakiej cenie:D?

Gość też polecam

Gość zabelka
zgadzam sie SOPOT jest swietny! ma jednak jedna wade- jak dla mnie brzydko pachnie :( kosztuje cos ok 7zł

Gość też polecam
krem również, tani, dokładnie nie pamiętam, mniej niż 10 zł.

Gość też polecam
jestem czuła na zapachy, nie pachnie aż tak źle, mi nie przeszkadza, a efekt jest świetny!

Gość zabelka
kremik brazujacy z SOPOTU tez jest super!

Thx weri macz:D A na twarz ..? Tez Ziaja Sopot ? Zawsze byl problem z twarza, najszybciej solara lapala i najszybciej schodzila.Nie bylam na sol 3 miesiace, cialo dalej zoltawe a twarz chorobliwie blada:)

Interesuje mnie to, czy nie zapycha porow:) Czy nie zepsuje cery.

Gość zabelka
Do twarzy jest wlasnie kremik SOPOT tez ok 7zl niestety ale brudzi ubrania :(

Gość bibibibibiibb
ten balsam jest okropny... robi straszne zacieki, smierdzi sie po nim na drugi dzien.. jest sie po nim pomarańczowy...szkoda kasy.. uzywałam tego pare lat temu jak jeszcze był mały wybór w takich kosmetykach.. szkoda kasy.. na to naprawde... pozdrawiam 🌼

Gość no to jaki polecacie
???????? z tych tanszych (do 20zl) ?????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość bibibibibiibb
no własnie brudzi bielizne bardzo.. aaa feee

Gość kkkjjj
Nie lubie go , jest paskudny :( Śmierdzi i daje dziwny kolor , nierównomiernie schodzi - zostaje po nim jakas plamistość . Do tego ma konsystencje , która mi nie odpowiada . Do twarzy odpada - nie miałabym odwagi , ale spróbowałam tego kremu ziaja sopot samoopalajacego niby do twarzy - podraznia oczy .

Gość paternaliste
ziaja jest calkiem fajna jesli chodzi o efekt delikatnego przyzlocenia skory. ale nie ma sie co oszukiwac - strasznie nieprzyjemny zapach..czuc jakby spalenizna i to calkiem odczuwalnie. duzo lepszy jest balsam johnsons holiday skin. a jesli o ziaje chodzi - nie ma zaciekow jesli sie robi wszystko w dobrej kolejnosci, czyli najpierw peeling, pozniej zwykly balsam, trzeba odczekac az wchlonie w skore i dopiero pozniej nakladac samoopalacz. rownomiernie.

Gość nojojo
Nierównomiernie schodzi ?!! to ty nie wiesz, że samoopalacz trzeba zmyć po około 3-4dniach, a nie czekać aż sam zejdzie, brudasie? jak ktoś umie go używać to nie robi plam. a jak robi to najpierw nasmarować się kremem/balsamem/lekko oliwką.

ja uzywam go od wieeeelu lat, mialam po drodze pare przygod z innymi samoopalaczami-garnier, l\'oreal,nivea.wszystkie do dupy.i wrocilam znowu do tego:)

Gość kkkjjj
WEź go spróbuj zmyc , matołku ! Chyba pumeksem żeby zszedł cały :P Częśc złazi a część zostaje . Chyba kazy inny juz jest lepszy .

Gość nojojjo
matołkiem to ty jestes, skoro nawet ryja własnego umyć nie potrafisz, nie wiesz czym to się robi i w jaki sposób. przykro mi :]

Gość kkkjjj
No cóż , jesli zchodzimy do tego poziomu to z ryjem chyba ty masz problem :P Do twarzy go nie uzywałam o czym wspomniałam , nierównomiernie schodzi z rąk i nóg . NIe zaobserwowałam tego w przypadku innych - a tego owszem.

Gość no to dobry jest czy nie
?????? A johnson holidej skin :D?????? jest ok?

Gość no to dobry jest czy nie
a ja myslalam ze one nie schodza tylko sie wchlaniaja w skore..i tyle. jakas niedouczona jestem:/

Gość nojojo
dobry jest!

Gość big trio
osobiscie preferuje DOVE summer glow

Gość amelia_0
hmm, uzywalam Ziai przez dwa lata (oprocz okresu letniego) i tak: jest baaardzo wydajny (wystarczy cieniutko rozsmarowac, gdy uzylam troche wiecej, to bylam jak po 20 wizytach na solarium), zapach faktycznie niemily (mnie sie osobiscie z grzybami kojarzyl), czasami uzywalam go co 2 - 3 dzien, potem juz nawet raz na tydzien i bylam brazowa, oczywiscie PLAMIL ubrania + posciel, no jak bylo kiedys cieplo, to sie zaczal na mnie topic:/ Ale te minusy to - jak sadze - raczej przy kazdym balsamie brazujacym wystepuja, zatem summa summarum, uwazam, ze Ziaja jest bardzo ok!

Gość gigunia5
hej dziewczyny. dzis kupilam ten balsam sopot ziaja, wydaje mi sie, ze producenci zmienili troche jego zapach. ? Juz tak nie smierdzi jak kilka lat temu, albo mi sie tylko wydaje. Pozdrawiam, i czekam na wasze opinie o tym balsamie brazujacym.