Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwątpionaaa

Polećce proszę krem z kwasem....aleeeeeee

Polecane posty

Gość Zwątpionaaa

Mam b. jasną cerę z masą przebarwień, rozszerzonych porów, wągrów i tzn kaszki zwłaszcza na czole. Do tego wszystkiego mam baaardzo wrażliwą cerę, jakiś czas temu polecono mi tutaj effaclar k :), bo nie podrażnia a jeśli nawet to bardzo mało. Stosowałam dwa m-ce, kaszka na czole faktycznie się zmniejszyła, skóra się łuszczyła, ale b. mało, w efekcie jest w nieco lepszym stanie, ale to za mało bo wągry, duże pory, grudki i zaczerwienienia zostały. Poleccie mi jakiś inny krem :), ale niezbyt mocny, bo od razu na głęboko wodę nie chcę skakać i się poparzyć. Słyszałam o lysanem, ale to chyba za mocny ??? Z góry dziękuję.

Gość jupiiiiiiiiiiiiii

Gość chyba lato
Moze Skinoren?

Gość floli
acne derm

Gość miałam tak jak Ty
mam podobną cere do Twojej, używałam wszystkiego...jakies 4 miesiace temu dermatolog poleciła mi kupno kremu złuszczającego na noc LYSANEL ACTIVE -dostępny tylko w aptece i bez recepty -dla mnie okazało się to rewelacyjne, krosty wyskakują mi tylko tam gdzie nie smaruje , z czoła kaszka która miałąm zniknęła także POLECAM

albo zamiast tego kwas migdałowy...na początek proponuje zacząć od toniku z kwasem 5% a ( 2 tyg prezmywac skóre) a potem peeling migdałowy10-15% trzymac na twarzy 10-15 imn raz na 2 tygodnie + na to potem dobry krem z filtrem -i taki kwas 5-6 razy kwas mozna kupic na www.mazidla.com