Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajak jaka kajak jakaja

problem z koncentracja,chwiejny nastroj,dolek,brak checi i motywacji-a w czerwcu

Polecane posty

... egzamin... bardzo wazny... co mi pomoze odzyskac chcec do nauki, motywacje i dobry nastroj??? Mial ktos tak? bo ja sumie niogdy... A wczerwcu bardzo wazny egamin, a ja nic nie moge sie uczyc... Co polecicie, jakies tabletki, ziola, itp... Piszcie- jak wiecie. Pozdrawiam

Gość a taka jedna sobie
moze powinnas zmienic diete? niewiem jak jadasz wiec trudno mi ocenic. dieta powinna byc bogata w magnes, kwasy omega 3. teraz ladna pogoda , slonko swieci wiec nastroj powinien sie troszke tez poprawic:)

odradzam magnes, doradzam magnez;) Strach nie jest dobrą motywacją gdy ma się problem tego typu, to może być depresja. Dobrze zrobi troche ruchu, wysiłku fizycznego dla odmiany od siedzenia w książkach bez skutków.

Gość a taka jedna sobie
ups rzeczywiscie:)

to trwa jakos pare tygodni... pogoda nie pomaga :( bylam nawet ostratnio nad morzem i tam bylo ok a jak tu wrocilam znow to samo :( nie chce nawet myslec ze to jakas depresja itp bo to dopiero bedzie masakra :/ po prostu siadam od niechcenia do ksiazek, siedze caly dzien nad nimi i nic nie umiem :/ zawsze bylam dobra yuczennica a teraz takie skwary :?:(

ja właśnie wychodzę z depresji, kilka miesięcy temu nie wierzyłam, że to jest możliwe a dziś znowu jest pięknie :) na wszelki wypadek idź do lekarza bo jeśli to depresja to im szybciej tym lepiej

Specyficzna ---> co Cię przekonało, że to to, że trzeba udać się do lekarza? Byłaś u psychologa czy psychiatry? Nie wiem co mam myśleć o sobie. Czy mam taki porypany charakter czy depresję. Dlatego pytam.