Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika_Lodz

ON JEST MłODSZY O 10 LAT!!!

Polecane posty

Witam wszystkich:) Właściwie nie wiem w jakim celu piszę tutaj, ale prawdopodobnie mam potrzebę wygadania się i zaczerpnięcia opinii.Poznałam faceta...młodego faceta...bardzo młodego faceta. Adam ma 21 lat, a ja o całą dekadę więcej. I dobrze mi z nim...:)

Gość PRZYNAJMNIEJ MA SZTYWNEGO
21 lat to dziecko bedziesz płakać .

Gość Najważniejsze żeby był wyższy
bo jak jest niższy od laski to wtedy przejebane !!! Wiek nie ma znaczenia :)

Gość bziku
moja znjaoma ma faceta młodzszego o 13 lat. Właśnie urodziło m sie dziecko :)

Gość uoguog
ojej... chłopak się nie nabawi to jak zadawanie się z dzieckiem jakim partnerem, oparciem może być taki dzieciuch? no ale pod względem seksualnym powinniście być dobrani ja bym tak nie mogła, lubię wyłącznie starszych, nawet rówieśnicy mnie nie kręcą no i myślałabym sobie że z tym chłopakiem coś nie tak, że mamuśkę we mnie widzi, że boi się rówieśniczek..

Gość 11111111111111111
a ja tam wolę młodszych,stare pryki mnie nie interesują:P a 10 lat to jeszcze różnica do wytrzymania,ja życzę Ci szczęścia

Gość Nataszaaaa
..tak to dzieciak!!!!!!!!!!!! a nie partner.Ale zależy do czegó ów człek ma służyć?? do zabawy?..a to może być...? ;-)

Gość joa2
hehe mam 31 lat i podobają mi się młodsi mężczyźni :) ale jakoś szczerze nie widzę sie w związku z tak młodym facetem... może dlatego, że wydaje mi się, że to niewypaliłoby na dłuższą metę... ale Monika życzę Ci szczęścia :)

Gość Nataszaaaa
...bzdury,...szczęście?...,może i tak ..ale na krótką metę,mówię to z własnego doświadczenia.Związek z młodym "samcem" jest P.O.M.Y.Ł.K.Ą.czy wam sie to podoba,czy też nie. Ale nie powiem..."zawiesić oko" można,ale to wszystko!

Gość joa2
do Nataszy... może i na krótką, ale czasem lepiej przez chwilę być szczęśliwą niż wcale :P hehe :D

Gość Nataszaaaa
...szczęście,to pojęcie względne...

Gość Nataszaaaa
a co np.taki młodzianin może kobiecie zagwarantować,jak jeszcze sa się uczy życia i nie wie,czego chce?..wychowywać"dzieciaka"..no chyba,że posiada wybujały instynkt macierzyński;-)

Gość Nataszaaaa
..to wtedy "biorę takiego pod skrzydła" i udajemy tzw."związek" ;-) ;-) ;-)

Gość Do Monika
Ja mam 40 a on 30 trwa to juz ponad trzy lata.Ale jaki to ma sens sama nie wiem.

Pisałam już kiedyś i to chyba z \"tysiąc\" razy :P Na nic nie ma recepty.... Wszystko zależy od osobowości i dojrzałości emocjonalnej partnera. Zdarza się, że taki młodzik może być (wbrew pozorom) dużo bardziej dojrzały niż niejeden 30,40,czy 50-latek... Nie ma reguły. Chociaż uważam ,że 21 lat u chłopaka to rzeczywiscie niewiele... Ale kto wie, kto wie :P W każdym razie autorce życzę powodzenia i aby to szczęście trwało jak nadłużej :)

Gość Nataszaaaa
...no tak,zależy ile kobieta ma też latek...w porównaniu z nim...? i czego oczekuje?!? ja życzę dziewczynie,aby zauroczenie odpuściło...

Gość Nataszaaaa
wiek to "tylko" cyfra...jednak przez moment należy zdać sobie sprawę co za tym stać będzie.Fakt,najważniejszy jest charakter....który nie jest wynikiem wieku,ale genów,wychowania...tak myslę.

Gość Nataszaaaa
wiek to "tylko" cyfra...jednak przez moment należy zdać sobie sprawę co za tym stać będzie.Fakt,najważniejszy jest charakter....który nie jest wynikiem wieku,ale genów,wychowania...tak myslę.

Gość BUBLEE GUMM
JESZCZE SIĘ TYM CHWALISZ RAFINOWANA KURWO! TEN FACET MUSIAŁ BYĆ BARDZO ZDESPEROWANY BO POLACIAŁ NA TAKĄ STARĄ SZMATĘ JAK TY. A FEEEEEEEEEEE!

Gość Nataszaaaa
...oj...ktoś tu musiał być baardzo zraniony(?)....;-)

Gość 21 lat to pewnie student
wiec samo sie rozumie chłopaczek i szuka mamusi . Jezeli pracuje typem ograniczony po zawódwce bez perspektyw. Jakbys tego nie ugryzła układ bez szans. Mam w tej chwili 37 lat córke 16 letnia jej koledzy maja 18-21 lat. Mam z tymi ludzki kontakt to sa dzieci duże ,wyrośniete dzieci.

Gość Nataszaaaa
hihi...to właśnie przypadek takiego "młodego" samca,jego obrażliwe słowa(no bo jest jak wiadomo anonimowy)polegaja na tym,aby sobie ulżyć-"jadąc"na kimś.Proszę pana mężczyznę..ile to sie latek posiada? ;-)

Gość uoguog
jeśli chodzi o tę krytykę, mało wyrafinowaną ("rafinowaną"?? ;D), to brzmi mi raczej jak od koleżanki-zazdrośnicy takiego chłopaka ;>

To jest bardzo przykre dla mnie kobiety dojrzałej matki dorastajacych dzieci jak dojrzałe kobiety pchaja sie w takie układy. Taki chłopaczke 21 lat on jeszcze jezdzi n a rolkach ,desce . Pije piwo z kuplami i MA DO TEGO PRAWO!!!. A tu na jego drodze staje dorosła kobieta BRZYDKO. Nie mam nic przeciwko takim układom jeżeli oboje sa dojrzali. Przyjmnijmy wiek od 25 lat ,kiedy facet jest po studiach i staje sie samodzielny. uklad 30 latek plus 40 latka jak najbardziej . Ale ,od dzieci won!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie wiem czy pmamietacie opisywał tutaj taki przypadek nauczycielka on miał 19 lat. Tj, straszne

Gość Nataszaaaa
...ja bym raczej powiedziała,że to"święte słowa",krótkie,treściwe stwierdzenie faktu...

Gość Nataszaaaa
..no tak :-( mój miał 20 lat jak wpadliśmy...miał pecha,bo "z podwórka" w pieluchy...hmm,dla mnie to też było za wczesnie..tak a propo.