Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_karina_

najlepsze płyny do soczewek

Polecane posty

jakie waszym zdaniem sa najlpsze płyny do soczewek?Czy te najdroższe są rzeczywiście najlepsze ?

Gość ja używam
OPTI-FREE Exspress lub ewentualnie Solo Care Aqua - próbowałam już chyba wszystkich możliwych i te dwa są dla mnie najlepsze

pod jakim względem najlepsze.??? Ja uzywam Eye see jest tani i nie podrażnia mi oczu tak jak Renu . Dobry dla mnie tez był Solo - łagodny dla oczu nie podrazniał.Ale mam pytanie jaki płyn ( z tych wielofunkcyjnych oczywiscie) najlepiej czysci soczewkę ?

Gość no własnie jakie są najlepsze

Gość ja używam
najlepsze, gdyż nie podrażniają mi oczu jak inne płyny i uważam, że dobrze czyszczą. Noszę soczewki od 6 lat więc sporo już przeszłam, najbardziej przypadł mi do gustu właśnie Optee Free. No a cena... czasem nie można tylko na cenie się opierać przy wyborze. W końcu oczy są bardzo wrażliwe. Ale to wszystko zależy co komu pasuje, trzeba próbować :)

a inne gorzej czyściły soczewki czy po prostu tylko podrażnialy oczy ? Jaka była rożnica?

jak dla mnie najlepszy jest renu multiplus firmy baush&lomb z kolei po opti-free express przez chwile po zalozeniu soczewek piekly mnie oczy, chociaz widze ze osoby powyzej go sobie chwala :)

Gość ja używam
ja właśnie po Renu chodziłam z oczami jak u królika. Jednak każdy jest inny i dla każdego co innego jest najlepsze :)

Gość renu podrazniał mi oczy
przez 5 minut miałam oczy czerwone i leciały mi łzy a potem juz było ok. ale tak nie powinno byc

Gość nie widziałam nigy płynu
horien co to za firma i ile kosztuje butelka 360ml. Gdzie mozna kupic/

Gość ok widze widziałam ten link
ale gdzie mozna kuupic?

ja kupuje na alegro Nie pytalam w sklepach ale jak bylam u okulisty to nie widzialam na polce z plynami

ja kupuje na alegro Nie pytalam w sklepach ale jak bylam u okulisty to nie widzialam na polce z plynami

Gość jakie płyny nalepiej czyszczą
soczewki ?

Gość co sadzicie o plynie
I wear taki w zielono zoltym opakowaniu dostepny chyba tylko w sieci visions express?? jest wielofunkcyjny i kostuje 40 zl za 355 ml, wogole proponuje podawac ceny tych plynow o ktorych mowicie

Gość płyn eye see kosztuje 30 zł
w fielmanie

Gość płyn eye see kosztuje 30 zł
oczywiscie butlelka 365 ml

Gość gość
Z bardzo dobrych to jeszcze np. ten https://soczewki4you.com/pl/c/AOSept/109 Markę na bank znacie. Ogólnie płacenie za samą nazwę firmy totalnie mija się z celem, ale akurat w tym przypadku to rzeczywiście przekłada się na jakość.

mi znajoma poleciła płyn avizor unica, po założeniu szkieł naprawdę jest komfortowo i nie czuć soczewek, a za dużą butelkę w sklepie internetowym płacę coś koło dwóch dyszek. Opti free też dobry ale jak na razie bardziej przekonuje mnie Unica

Gość gość
zgadzam się z przedmówczynią, unica avizora naprawdę daje radę, polecam

Gość gość
Też używam tego płynu . PoLECAM

Gość stefi85
z avizora ja polecam Alverę płyn na bazie aloesu, bardzo dobry płyn, pierwszy który nie podrażnia mi oczu

Gość gość
Używam See L'eau Eye Care Ultraflex HD

Gość gość
Płyn Renu, który zamawiam na http://abcsoczewki.pl jest wydajny, a do tego ma jedne z lepszych właściwości nawilżających.

Gość gość
Ja kupuje taki płyn Eye Care Plus, ten większy, bo bardziej się opłaca. Zobaczcie sobie tutaj - http://soczewki24.pl/plyny-do-soczewek-kontaktowych o jakim mówię. Ogólnie zawsze staram się wyszukiwać promocje, bo jednak trochę tego płynu idzie, a oboje z mężem nosimy soczewki.