Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko nie o pierdółkach

ŻYCZENIA WIELKANOCNE

Polecane posty

Znacie jakieś ładne życzenia wielkanocne? Tylko nie o pisankach, zajączku, króliczkach i tego typu pierdółkach. Chodzi mi o takie poważne, oddające powagę tych świat.

Gość chce kasy jak lodu
znasz taka fajna strone?? www.google.pl

znam, i właśnie stamtąd pochodzą te tandetne, bez głębi sensu zyczenia o kurczaczkach, kiełbaskach. Pieknych zyczeń tam nie ma.

Gość chce kasy jak lodu
sa sa na bank....ja wlasnie tak wyszukuje najladniejsze zyczenia na rozne okazje oczywiscie pomijajac typowe glupie teksty, trzeba dobrze pogrzebac podalabym ci linka ale niestety wczoraj skanowalam dysk i ulubione poszly sie kochac... :/

Chcesz piękne, to najlepiej wymyśl sam. Najlepsze szczere, ja tych wszystkich głupot ściągniętych z netu nawet nie czytam nigdy, nie wiem po co ludzie kasę wydają na smsy. O kartkach już nie mówię, bo już żadnych nie dostaję, chyba, że wirtualne...

ja włąśnie potrzebuję takich na kartkę, żeby doszła na czas muszę już powoli zacząc wypisywać i wysłać. Niestety sama nie potrafię napisac ładnych życzeń, a bardzo mi zależy ...

Może takie coś? Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę wszystkiego tego, co od Boga pochodzi. Oby skrzydła wiary przykryły kamienie zwątpienia i uniosły serca ponad przemijanie.

no właśnie tego typu życzenia, dzieki może jeszcze jakieś znacie?

Gość yokimiś
o ooo ja tez poproszę o ładne zyczonka dla mojego misia

Gość heca
uuppppp

Gość moze masz kiepsko napisane CV
z glowy z glowy!! ruszyc mozgownicami!!

Cześć! Wiem czego szukasz, ja też pilnie poszukuję inteligentnych i nietypowych życzeń Wielkanocnych dla ważnej osoby. Mam wiele na Boże Narodzenie ale na Wielkanoc znam tylko jeden. Niech ktoś życzliwy napisze jakieś dobre słowo na Wielkanoc Pozdrawiam

Gość ale poleciałam na poważnie
ŚWIĘTA WIELKANOCNE POPRZEZ WIEKI GŁOSZĄ ŚWIATU PRAWDĘ, ŻE W CHRYSTUSIE UKRZYŻOWANYM I ZMARTWYCHWSTAŁYM, KOCHAJĄCY NAS BÓG PRZYNOSI GRZESZNEMU CZŁOWIEKOWI SWOJĄ ZWYCIĘSKĄ MIŁOŚĆ I ZBAWIENIE. Po radosnej Palmowej niedzieli, wchodzimy w... Smutny Wielki Czwartek Krzyżowy Wielki Piątek Oczekujemy nadejścia Wielkiej Niedzieli... ...rozkołysały się dzwony. Zabiły mocniej serca. Liturgia kościelna przypomniała słowa - klucze: Droga Krzyżowa - Śmierć - Zmartwychwstanie. Triduum sacrum. Przejście z ciemności do światłości. Zasmuciliśmy się, bo trzeba wpierw się zasmucić, żeby potem wyśpiewać wniebogłosy wielki hymn wielkanocny: Alleluja! Alleluja! Alleluja! Dobra nowina jest po naszej stronie. Dzień jest dłuższy o ułamek nocy. Alleluja! biją dzwony. Alleluja! echo głosi! Chrystus Zmartwychwstały Pokój wnosi w nasze serca. Życzenia Radosnych Świąt Wielkiej Nocy, wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w piękno życia. Pogody w sercu i radości płynącęj z faktu Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego Święconego w gronie najbliższych osób szczerze życzy...

Gość ale poleciałam na poważnie
a dziękujemy gdzie?

Gość malo cosik

Gość pocztowa fm
Kiedy Wielka Noc nastanie życzę Wam na Zmartwychwstanie dużo szczęścia i radości, które niechaj zawsze gości w dobrym sercu, w jasnej duszy i niechaj wszystkie żale zagłuszy.