Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emhetepe

pierwsza tabletka anty a dzien okresu..prosze o porade

Polecane posty

Gość emhetepe

zaczynam brac tabletki anty (Femoden) i wiem, ze nalezy je przyjac w p[ierwszy dzien okresu..dzis pojawiło sie leciutkie plamienie, troche rozowej wydzieliny ale ie krew miesiaczkowa..czy dzis powinnam przyjac tabletke czy poczekac az nadejdzie ten władicwy dzien kiedy zaczne miec 'normalne' krwawienie?

Gość też tak miałam i wzięłam przy
takim lekkim krwawieniu. i było i jest nadal wszystko oki ;)

Gość emhetepe
hmm.no tia...dzis? mam dosc regularne miesiaczki ale nie co do dnia..w tamtym miesiacu było tez 28...ale w poprzednim 30 itd dzis troche zabawiałam sie z chłopakiem..no wiecie..paluszki poszły w gre..no i nie wiem czy to lekkie krwawienie nie wynika z tego ze mi uraził cos w srodku jesli jutro z rana wezme tabletke to jest bardzo duze ryzyko ze przez 7 dni po zakonzceniu okresu nadal nie bede dobrez zabezpieczona?

Gość emhetepe
a czy jesli sie wezmie o ten jeden czy dwa dni zawczesnie to wtedy cały cykl sie rozregulowuje? albo porpostu antykoncepcja jest nieksuteczna?

Gość malam22
Ale chyba nie, bo z reguły bierze się w pierwszy dzień okresu.Jednak można zaczać brać nie w 1 dzień-tyle, że skuteczne zaczynają być dopiero po tygodniu. Tak czytałam naprawdę. Zreszta spytaj lekarza może.