Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rica

mimo tabletek wciaz obawy.. schiz?

Polecane posty

Gość Rica

dziewczyny, wiem ze wiele z was chetnie by mi powiedzialo jaka ze mna idiotka skoro zazywajac tabletki anty mam obawy. Chodzi o to ze to byl moj pierwszy raz bez prezerwatywy.. i gdzies obawy mam.. Czytam rozne fora gdzie pisza dziewczyny ze zaszly w ciaze bo ich organizmy zle traktowaly pigulki.. Wydaje sie ze to glupota.. ale mysli gdzies siedza w mojej glowie i bede czekac na miesiaczke 10 dni.. To moje drugie opakowanie Cilestu i jestem jeszcze niedoswiadczona.. :(

Gość misia87
a facet skończył w środku?????mysle ze jest male prawdopodobienstwo. nie mysl o tym bo wplynie to na spoznienie okresu...a napewno go dostaniesz:)

Gość Rica
dodam ze bralam regularnie. codziennie o tej samej godzinie. inne leki tez biore np apap na bol glowy ale taki leki nie maja wpywu na dzialanie pigulek. Wmawiam sobie. Choicaz piersze opakowanie wzielam w 2 dniu okresu.. ale lekarz mi tak kazal by sie rozkrecilo..

Gość Rica
tak skonczyl. Ale zaluje ze tak sie stalo. oczywiscie nigdy bym sie na to nie zgodzila bez pigulek ale akurat wtedy nas ponioslo a nie mielismy gumki...wiec w takiej chwili mysli sie ze i tak ma sie ochone w tabletkach.. dopiero pozniej przychodza watpilowsci..

rita nie denerwuj się bo to bez sensu!!!skoro bierzesz tabsy to gumki są niepotrzebne!!! zaufaj im a będziesz się cieszyć cudownym bezstresowym życiem seksualnym. ach jakie to cudowne uczucie (było)!!!

Gość mandragora_scream
a ja cie doskonale rozumiem. jak pierwszy raz kochalismy sie bez gumki to do samego okresy chodzilam jakbym miala szpilki w dupie. ciagly stres. dostalam okres, weszlam na to forum i co? wyczytalam ze w ciazy mozna miec okres. zrobilam chyba z dziesiec testow bo przeciez jeden mogl sie mylic, mialam juz wszytkie objawy ciazowe zwlaszcza z mdlosciami i czestym sikaniem. i wiesz co sie okazalo? mdlosci mialam dlatego, ze z nerwow malo jadlam a czeste siaknie bylo objawem zapalenia pecherza. potem troche z chlopakiem zaszalelismy i przez dwa tyygodnie kochalismy do konca non stop. tez sie stresowalam ale juz mniej. w ciaze nie zaszlam ale i tak co miesiac mam to samo :/ niestety, boje sie ciazy. moze nie bylaby to tragedia. niedlugo koncze studia, moj chlopak pracuje i planujemy slub. ale nie jestem gotowa do bycia matka.