Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaki21

Zmiana tabletek na plastry...

Polecane posty

Witam,prosze o wypowiedzi osob ktore dokonaly takiej zmiany,czy zauwazylyscoe roznice (bole brzucha w czasie okresy,samopoczucie,itp), czy od razu po skonczeniu opakowania moge np.po 7dniowej przerwie zaczac uzywac plastrow,czy trzeb aodczekac dłuzej,np.miesiac?pozdrawiam i dziekuje za informacje:)

Gość *** *** ****
nie trzeba odczekiwać...tylko juz nie pamietam czy się odczekuje 7 dni czy przykleja plaster w pierwszym dniu krwawienia, ale to ci gin powie...róznica plastry - tabletki jest widoczna, bo zamiast jedorazowo na dobe skok poziomu hormonow to hormony sa uwalniane caly czas...u mnie plastry lepiej działały na cerę natomiast miały o wiele większy wpływ na obniżenie libida niż jakiekolwiek tabletki. poprostu spróbuj np przez 2 miesiące a jak nie bedzie Ci pasowac to wrócisz do tabletek...choć ja plastry na lato odradzam, bo trzymają sie tylko tam gdzie skóra jest napieta przez cały czas tak samo...mi własciwie tylko na ramieniu sie trzymały(ewentualnie tuż nad pupą na kregosłupie) i musiałam albo biegać w rekwkach, albo z nieestetycznym plastrem na wierzchu

dziękuje za info,mi zalezy głónie na tym,zeby moj zaladek sobie od tabletek odpoczal...

Gość *** *** ****
jesli tak to to bardzo dobry pomysł z tą zmiana...układ pokarmowy jest wtedy zupełnie odciązony, watroba też