Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hewletta

jak zdrowo schudnac 3 kilo w 3 tygodnie?

Polecane posty

Gość hewletta

prosze was o pomoc:) poniewaz nie mam zbytnio doswiadczenia w odchudzaniu. nie interesuja mnie diety cud

Gość PPaattrryyccjjaa
na pewno mniej jesc :) Nie podjadac miedzy posilkami i nie jesc po 18:00. Zaczac cwiczyc, jezdzic na rowerku, chodzic na spacery. Mysle ze to pomoze :)

Gość hewletta
a co powinnam ograniczyc oprocz slodyczy oczywiscie. i czy moge raz na jakis czas zjesc cos slodkiego a jesli tak to co najlepiej?

Gość PPaattrryyccjjaa
powinnas unikac bialego chleba, lepiej zamiast slodyczy zjesc jakis owoc (gdy jemy ich duzo to wtedy nie mamy ochoty na slodycze, poniewaz ilosc cukru jest juz odpowiednia) a jesli bardzo chcesz cos zjesc slodkiego to wybierz cos malokalorycznego np. jakis batonik fitnes :) I nalezy pic duzo wody, najlepiej niegazowanej :)

Gość hewletta
dzieki:) mam nadzieje ze jakos uda mi sie zrzucic te 3 kilo. milego dnia Ci zycze:)

Gość PPaattrryyccjjaa
uda Ci sie na pewno, trzymam kciuki :) Dzieki i rowniez zycze milego dnia, Pozdrawiam :)

Gość Kassiopea
3 kg to nie tak dużo ,ja mam ten sam cel, żeby zkilwidować brzuszek w sukience ślubnej :) ( nie ciążowy :D ) W zasadzie już 1,5 kg mam za sobą, jeszcze drugie tyle- mam nadzieję, ze się uda :) A co robię? Właściwie jem w miarę wsyzstko (oprócz totalnie kalorycznych fast-foodów i mało jem słodyczy) ale podstawa, to jeść małe porcje. Ja jem na obiad 1/4 tego co powinnam, a jak się zrobię za 2 godz. głodna, to zjem jogurt, czy owoc, czy nawet kanapkę. Ale sumując zjem nie więcej niż 1300 kcal w ciągu dnia i tym sposobem, bez głodzenia się, wyrzekania ulubionych dań chudnę powoli, nie drastycznie :)

Gość hewletta
a wiec od dzisiaj zaczelam diete MŻ. w sumie moj glowny problem to slodycze (na szczescie nie mam zadnych zapasow w domu) no i chleb (ale od dawna jem tylko ciemny) Kassiopea , a w jakim czasie udalo Ci sie zrzucic te 1,5 kg? i ile jeszcze czasu pozostalo Ci do slubu?:)