Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama_jak_palec

mam dość ładnych facetów !

Polecane posty

Gość Dla mnie facet
musi być ładny,inny nie ma czego szukać

Gość sama_jak_palec
Każdy ma swoje priorytety ;)

Gość nidgfljfblgsc
Nie do końca z mężczyznami tak jest. Oni po prostu czasem nie zauważają że coś jest potrzebne. Trzeba im to uświadomić i pokazac jak fajnie jest inaczej, a pamiętanie o takich czynnościach nie jest zbyt trudne. z czasem sam zaczął dbać o wszystko i teraz jest bardziej wybredny ode mnie :D Małżeństwem jesteśmy od lat 10 i z każdym rokiem jest coraz lepeij :) Natomiast mężowie moich koleżanek.. :( nie będę obgadywac ale prawda jest taka, że śmierdzą, ubierają sie jak łajzy, i są grubi :( Współczuję im...

Gość sama_jak_palec
W takim razie gratuluje :) mam nadzieje ze tez kiedys bede taka szczesliwa. wszystko jedno czy z ładnym czy nie :P;)

Gość nidgfljfblgsc
Dzieki za gratulacje :) Kiedy byłam dużo dużo młodsza moi panowie byli ładni i do bani, potem kiedy miałam ich dosyć poznałam bardzo mizernego mojego przyszłego małżonka i tak to sie zaczęło, że dałam mu szansę, bo był rzeczywiście świetny jeśli chodzi o charakter. Chciałam wam jeszcze tylko powiedzieć, że najbardziej te wszytskie zmiany widac na przestrzeni lat. Ludzie bardzo sie zmieniają, kiedyś jak juz znajdziecie swoich wybranków i strzeli wam 10 rocznica ślubu to same to ocenicie. A może porozglądać się wśród znajomych i rodziny? Zobazcyć ich mężów sprzed lat i jak wyglądają teraz..jacy są... Fajnego pana można z pewnością poznać na górskich szlakach :) ale juz nie na dyskotece... Jakieś takie prawidłowości jednak są.. Ja swojego poznałam w pociągu :D Nasze pierwsze wrażenia: - ja: jezu jaki pryszczaty małolat :D - on: o boże to przedział dla palących :D

Rozmawiam z wieloma kobietami na gg i dziwi mnie że za przystojnych uznają facetów z brzuszkiem,mozę ja też powienienem zacząć hodować mięsień piwny,wtedy będę miał powodzenie:D:p

{ mozę ja też powienienem zacząć hodować mięsień piwny,wtedy będę miał powodzenie } Nie liczyłbym na to. :o

Mam mięsień piwny i nie zauważyłem by cieszył sie jakimś specjalnym zainteresowaniem. :o

Gość sama_jak_palec
Raczej nie hoduj brzuszka :P Facet zupelnie nie musi byc ladny, ale zawsze lepiej jak o siebie dba :) ponownie do nidgfljfblgsc Ja wiem, ze dyskoteka to zle miejsce, ale trzeba gdzies chodzic wsrod ludzi. Przez ten miesiac po rozstaniu mialam prawie depresje - bo raz ze to byl okres sesji, dwa ze bylam chora a trzy ze z tym bylym chlopakiem chodzilismy glownie do jego znajomych, wiec moich zaniedbalam. No i musialam jakos wziac sie w garsc i wyjsc do ludzi. Te kluby juz tez mnie dobijaja...a pociagiem nie jezdze niestety ;) Dzieki w ogole za mile rady i ze w ogole zainteresowalas sie moim postem.

Gość nidgfljfblgsc
sama jak palec i dla ciebie zaświeci słoneczko. Miej oczy szeoko otwarte i staraj sie dostrzegac więcej niż inni. :) Panowie brzuszków radzę jednak nie zapuszczać. Nie popieram tego co robią kobiety, dlatego napisze jak jest i jak mawiają o brzuszkach. Kiedy kobieta ma juz faceta to niesteyy stara sie go uczynić mniej atrakcyjnym z obawy przed zdradą. I o tym mawiają babki między sobą. Więc nie pocieszajcie się tym, to zwykłe obawy przed konkurencją :D