Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a pinionżki skad

kto widzial ten wozek w realu?

Polecane posty

Gość widziałam go i
według mnie jest w ogole nie praktyczny i niewygodny dla dziecka, ale to Twoja sprawa.

Gość a pinionżki skad
mozesz napisac dlaczego?

Gość buka poka
Ja nie widziałam. Wózek jest tak chrakterystyczny i paskudny (według mnie), że pewnie bym zwróciła uwagę.

Gość hahahha
wyglada mi na inwalidzki

Gość buka poka
Jak dla mnie to ten kosz na zakupy jest bez sansu, bo jak coś tam włożysz, to będziesz w to uderzać kolanami.

Gość naturalnie że tak
Nie jest taki najgorszy, ale ta cena.... :( Dla mnie zdecydowanie za drogi jak na spacerówkę :O

Gość wyjątkowo paskudny

bez urazy, ale takiego szkaradztwa dawno nie widzialam..chociaz o gusta nie nalezy sie spierac :P

widziałam ten wózek realu i jak dla mnie okropny, wydaje się niewygodny, bardzo płytki i do tego ye okropne koła ja osobiście sama nie zdecydowałabym się na taki wózek ale wybór należy do ciebie

Gość gina gina
ja jestem aktualnie w Anglii i te wozki widze na kazdym kroku, w Polsce jakos nigdy sie z nim nie spotkałam i na szczescie bo jest okropny, bardzo przypomina mi inwalidzki/ale to moje zdanie/, ale mam wrazenie ze jest bardzo lekki, a to tez jest wazne przy wyborze wózka...

Gość ja widziałam
dziecko będzie lecieć na boki. Nie znam dziecka, które siedzi w wózku spokojnie. Nie można tem też nigdzie wetknąć kocyka czy choćby ulubionej maskotki

Hej dziewczyny! może was to zainteresuje. Znalazłam info o konkursie gdzie można wygrać nowy wózek firmy X-lander. Jak sprawdzalam to te wozki chodza po 1000 zlotych. ponizej wklejam info ze strony konkursowej. Firma ERGO Sp. z.o.o, przedstawiciel producenta wózków dziecięcych marki X-LANDER oraz społeczność rodziców Kindi.pl zapraszają do udziału w konkursie PSTRYKNIJ ZDJĘCIE, WYGRAJ WÓZEK X-LANDERA Czy prowadzicie aktywny tryb życia, często wyjeżdżacie na wycieki, weekendy za miastem, zabierając ze sobą swoje pociechy? To właśnie do Was kierujemy ten konkurs. Wejdźcie na stronę konkursową pod adresem http://konkurs.kindi.pl i prześlijcie zdjęcie, które przedstawia Was z waszymi pociechami podczas wycieczki. Góry, jeziora, plaże, lato czy zima nie ma to znaczenia, pokażcie że aktywnie spędzacie czas ze swoimi dziećmi. Do zdjęcia dołączcie opis historii tego zdjęcia. Nagroda to nie lada gratka! Najnowszy wózek marki X-LANDER – idealny na wycieczki w terenie. Wózek z najnowszej kolekcji marki X-LANDER. Nagroda główna jest tylko jedna, więc nie zwlekajcie, zgłoście swój udział już dziś! Więcej informacji na http://konkurs.kindi.pl