Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak poznać niecnotliwą

Jak po wyglądzie i zachowaniu poznać dziewczynę uprawiającą przygodny sex?

Polecane posty

Jak uniknąć poznania dziewczyny, której tzw. przygody sexualne i puszczanie się jest nieobce? Mi się wydaje, że: opalenizna z solarium duża smiałość kolczyk w pępku i odsłonięty brzuch głośny i chamski śmiech wyzywające i wulgarne zachowanie wyzywający styl uboru i dużo biżuterii fioł na punkcie depilacji (nawet ręce czy okolice odbytu) mocno wyregulowane brwi ostry makikjaż wyzywająco pofarbowane włosy noszenie stringów gadanie zbyt często o sexie

Gość Atractive
i tu się mylisz...

Zasadniczo to porządna panienka powinna cały dzień (i noc) klęczeć w konfesjonale i modlić się do rzeszy świętych. Poznać takąą można po modzellach na kolanach.

Gość Atractive
oprócz solary i bujnie pofarbowanych włosów oraz donośnego śmiechu opisałeś mnie i miliony innych bab zapewne... Mam 23 lata, miałam powodzenie, a spałam (i śpię) z 1chłopakiem od 5 lat. Nie zamierzam tego zmienić.

Gość Atractive
znaczy się na brak powodzenia nadal nie narzekam

Gość u mnie się zgadza tylko
fioł na punkcie depilacji - tak tak nawet okolice TEGO STRASZNEGO MIEJSCA O KTÓRYM CNOTLIWE PANNY NIE MÓWIĄ i częste gadanie o sexie - ale wiadomo że jak krowa dużo ryczy... :P jestem dziewicą ale niedługo sie to zmieni:P a ty chłopczyku do szkoły bo jak cię czytam to zaczynam popierać giertycha

Gość ale dałeś............
tworzysz nowy głupawy stereotyp, bez sensu to wszystko dobrałes, kobieta pasujaca do opisu MOŻE ale przecież nie musi uprawiać przygodnego seksu, większość punktów może mnie obrazować, a jestem dziewicą, i co ty na to?

Gość Messieur Alphonse
Zapytać: "lalunia, cho za budkie, skrzyżujem oddechi" jeśli da z liścia - cnotliwa jeśli się zgodzi - niecnotliwa

czuję że jemu nawet niecnotliwa sprzeda liścia

Gość 2007
wyzywające i wulgarne zachowanie fioł na punkcie depilacji (nawet ręce czy okolice odbytu) mocno wyregulowane brwi gadanie zbyt często o sexie ja bym wytypowala tylko te cechy, plus dodam: samotne okolo 30stki mam takie znajome w pracy, ktore bez ogrodek mowia o seksie, o tym co by moglyu zrobic, sa kolo 30tki, bardzo frywolne. wydaje mi sie ze sa zdesperowane. a ich rozmowy sa niesmaczne.. :/

W przypadku takiego stylu dziewczyny o tą niecnotliwość i "ciekawą" przeszłość jest łatwiej, a ja szukam kobiety na żonę. a taka powinna mieć raczej porządną, nienaganną, skromną przeszłość sexualną i nie mieć nigdy styczności z szybkim sexem. Wartościowa odpowiednia kandydatka na żonę nie może potrafić uprawiać sexu bez miłości/

a kolega cnotliwy czy "doświadczony" bo wiesz cnotliwa raczej nie będzie chciała żebyś jej wsadził do czystej muszelki swój brudny wycior

No dobrze, przekonałyście mnie... A jak poznać że Marian z kotłowni ma ochotę na sex?

Powinna być zupełnie nieuświadomiona żeby nie była zaskoczona moim rozmiarem (9 cm w postawie) i tym, że pakuję go w kakao :classic_cool:

Gość 2007
po to jest tzw "chodzenie" :) by poznac osobe. przeciez od razu sie nie zenisz

Kochałem się moimi dwoma poprzednimi kobietami i nikim więcej. To chyba cnotliwy jestem? co? ;) A mam 25 lat.

Gość ale dałeś............
hihi, "chodzenie" głupia nazwa, nie? :P

cnotliwy??? używany jesteś koleś po co taki dziewicy jak może mieć nówkę niezatartą

mi nie chodzi o dziewicę. tylko kobietę szanującą się.

Gość do 2007
masz rację. zbajerowana samotna kobieta koło 30-stki dziewicą ani słabo doświadczoną raczej nie jest.

Duszę wągry przed lustrem i tańczę polkę z pluszowym misiem

Gość PRAWDA JEST TAKA ŻE
ATRAKCYJNE, ŚMIAŁE, MODNE DZIEWCZYNY ŚWIETNIE WYGLĄDAJĄ, ALE MAJĄ JEDNĄ WADĘ - NAPEWNO NIE SĄ JUŻ DZIEWICAMI I MIAŁY JUŻ NIEJEDNEGO FACETA W ŁÓŻKU!

Gość Chcę cnotliwą
Też bym chciał taką poznać :)

Gość Doświadczony29lat
Mój typ dziewczyny 160-168cm szczupła jasna karnacja niebieskie oczy włosy od jasnego blondu do miodowego faliste lub krecone długie chetnie w okularach skromny ubiór jasne kolory ubran zakryte ramiona i brzuch.Charakter:miła wesoła wrazliwa ciepła wierna chetnie romantyczka szczera rodzinna majaca zainteresowania dbajaca o siebie o zdrowie i sylwetke uczuciowa dziewica.nie palaca. Takie dziewczyny lubie najbardziej

Gość fantazyja
Oprócz "głośny i chamski śmiech i wyzywające i wulgarne zachowanie" to opisałeś mnie baranie i wcale nie jestem jakąś puszczalską, tylko zadbaną kobietą i wierną żoną.

Gość teraz jesteś żoną
ale ciekawe czy w przeszłości przygodny sexik bez związku ci się nie zdarzył? zapewne jesteś jedną z tych co się "wyszałały za młodu" i mimo, że teraz masz męża do niestety nie byłaś mu w stanie dać skromnej i grzecznej przeszłości seksualnej, a to tylko potwierdza teorie autora tematu.

z kobietami zawsze jest na odwrót ta o której myslisz ze machęc,tak naprawde jej nie ma ta o której byś nie powiedział ze jest erotycznie rozpasana okazuje sie wampem i istna oazą rozkoszy nie ma reguły ;)

Gość fantazyja
Jestem z moim mężem od 16 roku życia, już 9 lat. Mylisz się co do mojej przeszłości. A na dzień dzisiejszy, jestem zadbaną kobietą, opaloną, wydepilowaną . Płytki jesteś .... nie ocenia się książki po okładce.

Gość ech......
dla mnie bzdura jestem bardzo naturalna i niewyzywająca, bez wszelkich ozdóbek, błyskotek i dodatków oraz obnażeń ciała :P bez farby na włosach, tipsów, brwi naturalne, nigdy nie byłam na solarce zreszta moje koleżanki wyglądają podobnie, po prostu nie obracam się w kręgach, który preferuje taki styl jak opisałes a każda znas miała conajmniej 5 partnerów ja miałam ośmiu i dwie dziewczyny, nie ma reguły zależy co kto lubi :P