Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarenka34z

macie jakieś linki gdzie można zamówić tanio pas poporodowy?

Polecane posty

Gość sarenka34z

jeśli znacie jakieś linki to prześlijcie gdzie można kupić tanio pas poporodowy?

Gość sarenka34z
też mam tą stronke ale facet coś mi podpada,przeczytaj jego negarywne komentarze...jakiś oszust...

Ma faktycznie sporo negatywów, ale zobacz jak duzo sprzedaje. Powiem tak jak od niego brałam rzeczy na łaczna kwote 150 zł i wszystko dotarło na 3 dzien od wpłaty, wiec ja nie moge narzekac. :-)

A nie możesz gdzieś chociaż wcześniej zobaczyć tych pasów, dotknąć? Ja mam Pani Teresa i on jest całkiem inny..Ten, wyżej podany to tak wygląda jak te niby majtki wyszczuplające..hmm jakoś tak licho.. Pani Teresa mam już kilka dobrych lat i jest po prostu niezniszczalny.

Gość sarenka34z
a ile on kosztuje?najlepiej by było odkupić używany...

mama trójeczki ma racje, ja akurat pasa od niego nie kupowałam, wiec nie moge napisac ze jest ok. Czasami lepiej dopłacic pare groszy i miec pewnosc ze nie rozleci sie po pierwszym praniu. ;-)

Na allegro widzę po 43 zł. Lata temu płaciłam 35. Niestety mój nie jest na sprzedaż:D Ale gdybyś ten PANI TERESA miała okazję kupić używany, to spokojnie, On co najwyżej kolor zmieni (nie będzie śnieżnobiały) ale tak naprawdę przez tyle lat żadnych dziur, zawsze przylega, żadnych pruć..naprawdę ten mogę polecić.

Gość sarenka34z
myśle ze jednak chyba warto kupić w aptece...koszt to ok 40 zl a na allegro najtańszy 28 zl + koszt przesylki 10zł wiec to tylko 2 zł róznicy a tak mam od razu,dziekuje wszystkim ;-)

Gość buka poka
Mamo Trójeczki - czy taki pas coś daje? Pytam z ciekawości, bo mnie nie jest potrzebny. Czy nie jest tak, że on się podciąga do gory i zwija w pasie?

Gość buka poka
Mamo Trójeczki - czy taki pas coś daje? Pytam z ciekawości, bo mnie nie jest potrzebny. Czy nie jest tak, że on się podciąga do góry i zwija w pasie?

Hmm..jak się dobierze swój rozmiar a nie chce się oszukać samego siebie i wybierze za mały to nic się nie ściąga:P Nie wiem jaki ma efekt ogólnie działający na skórę, bo nigdy nie używałam tylko pasa - zawsze plus dieta i ćwiczenia. Ale doskonale maskuje doraźnie to, co mimo wszystko zostaje;) Brzuch płaski jak deska:P

Mamo trójeczki, czy mierzy się obwód brzucha czy też bioder kupując ten pas?