Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to wiem na bank.

Facet to przyrząd.

Polecane posty

Gość to wiem na bank.

Gość a kobieta
to jego mała część

Gość to wiem na bank.
czasem się tylko przydaje, żeby coś w aucie naprawić, ale i tak wolę do serwisu oddać, bo potem wysłuchiwać (na sprzęgle jeździłaś!, jak ty jeździsz)jego pie.rzenia to wolę zapłacić

Gość to wiem na bank.
facet jest do niczego nieprzydatny ale naprawdę już nawet się zapłodnić można bez jego pomocy e no wszystko

A w serwisie... Mechanik 1: Patrz znowu ta idiotka co na zaciagnietym recznym jezdzi... Mechanik 2: Ta recznym... ;-) to ten typ co chcac prowadzic auto siada na tylnym siedzeniu i sie zastanawia co jest nie tak.

Gość to wiem na bank.
facet to przyrząd, ale działa tylko jak mu się pokaże, bo samemu działać to za trudne posunięcie

Gość to wiem na bank.
mój facet ma tylko jedną nerkę i za to go nienawidzę :-o

{ facet jest do niczego nieprzydatny } Okej. Tylko po co ten topik. Mnie na nic np gra \"the sims\" ale jakoś nie przyszło mi do łba żeby zakładac o tym topik. :o

Gość to wiem na bank.
ale gupi podszyw z tą nerką, to musiał napisać facet

Gość to wiem na bank.
w dodatku on się jąka żenada :-o

Gość to wiem na bank.
po to aby inne kobiety otworzyły oczy

Gość .to wiem na bank

Gość zbita smietana
kazdy zdrowy czlwiek puszcza baczki!!!!!!! Ty nie???????

Sposób faceta na nudę: pierdzenie w kołdrę seks 5 razy na dzień, nawet jak ją coś boli (twierdzenie- ja cię przepcham to przestanie boleć) mecz

Gość zbita smietana
trafilas moze na wyjatkow wybrakowany towar .Zawsze mozesz wymienic na nwszy model.

Każdy jest taki sam, tylko niektórzy się dobrze ukrywają, w ogóle facet- ani się pracą nie pochwali- kiedyś to faceci utrzymywali rodziny, a teraz by sobie kobiety nie pozwoliły, za dużo ambicji mamy w sklepie się gubi nawet nie wie na 100% czy dziecko jest jego a w ogóle nawet nie może sam zadecydować o potomstwie- bo babka może go wkopać- nawet na palec weźmie i się sama zapłodni, a on jej może skoczyć jak bierze tabletki faceci są słabi w seksie też- ona może udawać, a jemu to zawsze widać jak zaniemoże

Gdyby nie facet, to nie byłoby Cię teraz na świecie. To po 1. Po 2. Owszem, też mnie baaardzo często mężczyźni denerwują, ale też bez przesad...Kobiety też nie są super idealne, faceci przynajmniej wiedzą, co to męska solidarność, a my kobiety? Raczej żadnej kobitki nie nazwę przyjaciółką - zawsze jest zawiść i fałsz. Kobiety są w tak samym stopniu beznadziejne, jak mężczyźniu, tylko po prostu jesteśmy od siebie bardziej beznadziejni w różnych sprawach. A jakoś mimo to żyjemy i może nie zawsze, ale jest O.K. Po 3. Jak Cię mężczyzna olał, albo zrobił coś gorszego, to nie uogólniaj, że wszyscy są \"be\", spróbuj się wziąć w garść. Po 4. MAM NADZIEJĘ, ŻE TO NIE JEST PROWOKACJA i nie zrobiłam z siebie właśnie idiotki tak się wczuwając w temat :D POzdrawiam forumowiczów :)