Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bydziubelka

Mój mąż kupił sobie traktorek do koszenia trawy i stracił zainteresowanie mna

Polecane posty

Drogie Panie otoz moj maz zakupil sobie traktorek do koszenia trawy i od pewnego czasu spedza z nim cale wolne chwile. Nie spedzamy ze soba czasu ,nie kochamy sie a maz jest w jakiejs dziwnej euforii.:((Czy wasi mezowie tez zamieniaja sie w malych chlopcow??

Gość xxxxxxxxxerju
Mój zakochał się w mikrofali. Mówi do niej pieszczotliwie a ostatnio przyłapałam go jak pakował do niej swoje jądra, ale jaqk mnie zobaczył speszył się i umknął do toalety.

Gość jedyne wyjście
jest następujące: zapuść spore owłosienie łonowe

Gość opiniotworczy ferment
traktorek wibruje - pewnie go to podnieca :)

mysle sobie ,ze jesli jeszcze tydzien lub dwa nie bedziemy sie kochac to bedzie musila kupic mlot pneumatyczny zeby sie do mnie przebic..:)

Gość załamana florinka
mój regularnie wierci sobie wiertarką Bosch dodatkowe dziury w odbycie :-o już nie mam na niego siły

Gość Grzegorz323f
wiesz :D:D jeśli lubi ten traktorek to fajnie :D i jeśli ma z nim jakiś propblem to myśli jak go rozwiążać :P lepiej nien stawaj między nimi :D ja mam podobnie z samochodem :D ale to u mnie normalne mam 21 lat dopiero :D

Gość _A moze
wali ten traktorek w rurkie wydechowa i ma do niego jakies powazne uczucia ? Alez wy baby jestescie proste ...

Gość To oczywiste...
Na siedzeniu traktorka zainstalowana jest odpowiednia wypustka, ktora powoduje doodbytnicze orgazmy u twego meza. Sprobuj sama - i problem z glowy.

A może z tym traktorem to jest taka aluzja, żebyś się wydepilowała w \"tamtym\" miejscu? :P

echh jestem wydepilowana , chyba dam mu troche czasu zeby sie nacieszyl nowa zabawką. :)) hmmm tym osobą ktorym rura wydechowa traktorka kojarzy sie z sexem z gory wspolczuje ,chyba powini skorzystac z terapi u seksuologa..:))

Jo se kupiuł motor. Mo duzo ślicniejsom rure jak kazdo baba. Chłopyyyy!!! Na kosiarkiiii! Na motoryyy!! Babyyy!!! .................. do garów :classic_cool:

Gość mój men
kupił sobie sex stringi i teraz przytula do nich swoje jadra.Co ja mam zrobic?

chyba pomylilo ci sie z jakims krajem mulzumanskim ,wziadaj na traktor i zapierniczaj na pole orac!!!!

jadra to sie chyba nie mieszcza w stringach no chyba ,ze kupil sobie takie ,,slonikowe z miejscem na jaja,,

o widzis bełbych zabył: Chłopyyy! Na trachtoryyyy! Babyyy!! ........... wita gdzie :classic_cool:

Gość pisalas kiedys o ponczochach
ze strasznie je lubisz, jestes taka sexy i twoj maz nie moze sie oprzec, widac jednak moze bo teraz nawet ponczoszki ci nie pomoga :P