Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bum bum bum

czy to moze byc ciaza?

Polecane posty

Gość bum bum bum

jakies 2 tyg temu przyjelam postinor . Zadnych skutkow ubocznych po postinorze nie mialam, zadnych bolow, krwawien, mdlosci itd. Juz 2 razy robilam test ciązowy . Za pare dni powinnam miec okres, ogolnie to chodzi mi o to ze od wczoraj, nie wiem wiem czy to przez ten stres mi czasem tak niedobrze czy to moze byc ciąza, uczucie jakbym miala caly czas cos w przelyku,ale nie wymiotuje, dodatkowo popuchly mi piersi o ogolnie mnie bola,jak na okres,brzuch czasem tez mnie pobolewa, i uczucie ,sorki za wyrazenie, wilgotnosci na bieliznie. nie wiem co mam juz myslec...:(

ja mysle, ze to okres. wiesz, jak sobie wkrecasz to wszedzie widzisz objawy. najlepiej nie wchodz na to forum bo jak tu poczytasz to dowiesz sie ze do 9 miesiaca mozesz miec okres i nie wiedziec ze jestes w ciazy.

Gość LODY WANILIOWE
No to teraz ja Okres spoznia mi sie juz 4 dzien ostatnio mialam 25.02 dodam ze ma nieregularne miesiaczki cykl potrafi trwac nawet 36 dni. Boje sie ze jestem w ciazy : stosunek przerwany 9 dnia cyklu (wiem ze to glupota!!!!) piersi troche mnie bolaly jakos tydzien temu a teraz nic, nie mam zadnych objawow??? Pomocy co mam o tym sadzic???

Gość bum bum bum
dodam ze był to 13 dzień cyklu,a cykle mam 30-32 dni,chociaż ostatni był 27 dni,ale to chyba ze względu na wyjazd w góry. Oba testy wyszły negatywnie ,pierwszy po tygodni zrobiłam ,a drugi po 10 dniach. Niezabezpieczony stosunek był zakończony wytryskiem poza mną,ale wiadomo ze zawsze coś tam sie może wydarzyć.

Gość Ale się Giertych ucieszy...

Gość bum bum bum
prosba zeby mi ktos szczerze powiedzial jakie mam szanse na to zeby nie zostac mamusia??