Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuwająca anielica

ZAPROSZENIA ŚLUBNE - CHCĘ ORYGINALNE ! Gdzie są?

Polecane posty

Witam...:) Latem wychodzę za mąż.... jestem teraz na etapie szukania oryginalnych zaproszeń ślubnych... patrzyłam na allegro ale tam nic ciekawego na razie nie znalazłam... Co myślicie o takim zaproszeniu ze zdjęciem? A może macie jakieś ciekawe oferty? Może zdjęcia zaproszeń, które was zaciekawiły? Z góry dziękuję....:)

Gość a ja chcę tanio i skromnie
znalazłam na allegro za 1,30 i takie zamawiamy. Po co tracić na to kasę? [No jesli masz na zbyciu to ok:-)] Każdy przeczyta i rzuci w kąt.

Gość a ja chcę tanio i skromnie
teraz ci nie mogę podać bo nie mam tu u siebie na kompie linka a z miesiąc temu wybraliśmy. Ale jeśli chcesz oryginalne to ci się nie spodobają bo nasze są bardzo proste bez upięknień i kolor zwykły- śnieżno biały.

Gość Wedding Planner
Gość Wedding Planner
;)

Gość zwyczaj zwyczajem...
czasem się zacina, spróbuj ponownie, mnie działa pozdrawiam

Gość a cz to
Czy to ważne jakie zaproszenia dasz?I tak nikt na to nie zwraca uwagi. I potem wyląduje w koszu! Szkoda czasu i pieniędzy na ładniejsze i oryginalniejsze zaproszenia

jeśli gości jest niewielu to można wybrać jakies droższe zaproszenia; ale jak się zaprasza np. 100 osób to rzeczywiście koszty rosną niesamowicie i wtedy wystarczy kupić zwykłe, nie jakieś mega zaproszenia. No chyba ze rzeczywiście ktoś dysponuje sporą kasą.

Gość jeżeli chodzi o treść
zaproszenia, to ja kilka lat temu dosłam dość oryginalne....cała ceremonia opisana była w trzech aktach jak w teatrze:) jak znajdę, to jeśli chcesz wkleję jego treść pozdrawiam

Ja polecam zaproszenia z salony ślubnego Agnes, jest tam mnóstwo przeróżnych, bardzo oryginalnych zaproszeń :) są dość drogie - ok. 7,50 zł za sztukę (oczywiście zależy od rodzaju zaproszenia), ale ja wyboru nie żałuję:)

kojarzę ten tekst z teatrem: ostatni akt był "bez udziału widowni" ;)

U mnie rodzinka nie wyrzuca zaproszeń do kosza.... wkładają do szuflady albo do albumu ze zdjęciem panstwa młodych...zostawiają tak na pamiątkę.... a moje weselisko ma byc skromne bo ma być mniej więcej na 40 osób ...:) Dlatego tak bardzo mi zalezy na zaproszeniach.... Do zwyczaj zwyczajem- dziękuje i tez pozdrawiam......

u mnie też zaproszenia się zostawia na pamiątkę :)

Gość a cz to
Rodzina zostawia zaproszenia. A reszta gości je wyrzuci! Jaki jest sens dawania reszcie gości drogich zaproszeń?

Gość jeżeli chodzi o treść
zwyczaj zwyczajem-------->dokładnie-bez udziału widowni:) a w tle zaproszenia było "rzucone" zdjęcie młodych -sam kontur.fajnie to wyglądało

Amazonka znad wisly --> wkleilas moje zaproszenia ;) mnie strasznie sie podobaja :D

Gość Amazonka znad Wisły
Są po prostu świetne :) Dla ludzi z poczuciem humoru :D

Gość scarlett27
ja mam zaproszenie ze zdjeciem.bardzo ladne i oryginalne-3.9 za sztuke.podaj maila to ci przesle fotki