Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diabelkowa

Gra wstępna - krok po kroku...

Polecane posty

Gość diabelkowa

Mam takie pytanie do panów. Moja koleżanka dzisiaj napisała mi wiadomość: \"A*** słuchaj mam problem. Gadałam z Tomkiem i pisał mi co mi będzie robił jak przyjedzie. Chodzi o sex oczywiście. A potem ja miałam pisać co będę robić jemu. Po kolei od samego początku. A*** przecież ja nie mam zielonego pojęcia, bo wiesz ze nigdy tego nie robiłam. A nie chcę żeby pomyślał że nic nie wiem o pieszczotach. A*** pomóż mi....\" Tak więc zwracam się z prośbą do panów, zeby opisali po kolei co sprawia im przyjemność. Co dziewczyna ma robić. Jak i gdzie całować... zresztą sami wiecie... Liczę na Was :)

Gość diabelkowa
halooo jest tu kto ??

Gość a gdzie fota diablico
????? :O

Gość diabelkowa
a po co jakas fota??

Gość diabelkowa
Tyle Was tu a nikt nie potrafi pomóc??

Gość też poprosze o odpowiedz
zastanawiam sie jak wygląda taka idealna gra wstepna w oczach faceta, panowie podpowiedzcie coś :-)

Gość diabelkowa
Noo panowie czekamy :D

Gość chce kasy jak lodu
raczej sie nie doczekacie....:o

z kotem w worku nie gadam !:O

Gość diabelkowa
Ja tu sie pytam o to jak powinna wygladać gra wstępna w waszych oczac,... a Ty z jakimiś zdjęciami :/

chciałem zobaczyć diablice co ma ogon rogi i picze !! :D

Gość bli ble blu
a skad jest ten Tomek?

Gość diabelkowa
To nie zobaczysz diablicy ! Jak sie nie myle Tomek jest z Bielska. To chłopak mojej kumpeli.

Gość diabelkowa
To jak ma ktoś coś do powiedzenia na ten temat ??

jak nie ja to tylko palce ci zostają by zaspokoić swoją ciekawość to !!! :O :D 🖐️ :D

Gość bli ble blu
W smsach mozna pisac praktycznie o wszystkich fantazjach.. Mozliwe, ze dzieki temu sie spelnia w niedalekiej przyszlosci... Trzeba sie wyluzowac i pisac o tym, o czym sie mysli i przewaznie w taki sposob opisac gre wstepna jak zazwyczaj sie ona odbywa naprawde.. Mozna zmieniac miejsca akcji.. Np. Siedzielismy w aucie... Zaczelam Cie caloowac... Podciagnelam swoja spodniczke, spod ktorej wystawala koronka czarnych ponczoch.. Zaczelam calowac Twoja szyje, kark i uszy (wrazliwe miejsca.. Mozna troszke posapac do uszu)

Gość diabelkowa
Swoją ciekawość zaspokoiłam już dawno. Rozchodzi się o to by jakiś (doświadczony) facet napisał jak wygląda w jego oczach idealna gra wstępna.

Gość diabelkowa
bli ble blu - dzięki. Ja mam bujną wyobraźnie ale w tej kwestii jakoś mi nie idzie. Dobrze by było jakby ktoś opisał ta sytuacje. tak zebym mogła skopiować i dać koleżance bo ona strasznie to przeżywa..

Gość zipziup
po kiego chuja facetowi gra wstępna?

Gość Zaszczycona
Słuchajcie dziewczyny,faceci niby nie lubią gry wstępnej bo to strata czasu czy cos,moze to i prawda bo facet potrzebuje niewiele do podniecenia. Dzieki grze wstępnej finał dla mężczyzny moze byc prawdziwą euforia. Możecie najpierw pięścib cialo mężczyzny me glowy,szyi,uszu..az po brzuch. Rozpalac faceta namiętnymi pocałunkani,delikatnym dotykiem itd.. Gdy zobaczycie ze juz jest pobudzony możecie

Gość Zaszczycona
Możecie przejsc do pieszczot oralnych,najpierw delikatnie i po woli a w miarę podnieceni coraz intensywniej. Facetów w gruncie rzeczy pobudza niewiele ale finał po takiej grze..po całowaniu,pieszczeniu i dotykaniu jest na prawdę bardzo bardzo mily i to widać na twarzy mężczyzny. Słuchajcie mężczyzn podczas stosunku i stosujCie sie do tego co mowia a bedzie to dla was i dla nich cos wspaniałego.pzd

Gość jukrecja
Dla mnie bardzo ważna jest gra wstępna. nie ma to jak dobry początek :) W tym zakresie moim najnowszym odkrycie, są te całuśne produkty do ciała z fun factory jak np. puder :) Z takimi gadżetami wystarczy odrobina kreatywności by niewinna gra przerodziła się w coś niesamowitego :)

myslę, że mężczyźni zamiast typowej gry wstępnej wolą chociażby przebieranki i seksowny taniec :)

Gość rtrtgddsfcvx
"Kolezanka sie sama przekona, ze faceci sa gotowi na pstrykniecie palcami, a gra wstepna jest glownie dla niej " Chyba, że facet jest stary to wtedy gorzej z erekcją. :D Normalnie to prawda. Wystarczy pomyśleć, że będzie seks i już stoi. Mi tam dużo nie potrzeba.

Gość kolok
Tarot a gra wstepna:) Dobre:) Wydaje mi się,że dobra gra wstepna to taka na która poświęca się naprawdę duzo czasu. Wszelki pośpiech jest jak najbardziej niewskazany. Trzeba się zrelaksować i totalnie oddać drugiej osobie. Fajnym pomysłem jest masaż specjalna świeczką( można znaleź c na fun factory), pewna osoba mówiła mi,że można ją potem zlizać z ciała...

Gość cinek300
Moze koles jest gejem i robi za laske w zwiazku, wiec potrzebuje gry wstepnej. Proponuje ci zmienic faceta na meskiego:) ktory nie potrzebuje gry wstepnej. To kobiety zwykle jej potrzebuja, choc nie zawsze..