Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gloriavisctis

jak malowac dolne rzesy?

Polecane posty

Gość gloriavisctis

pyta, bo za kazdym razem pomaluje wszytsko tylko nie rzesy :O macie jakis patent?

ustawiasz szczoteczkę pionowo do dolnej powieki i delikatnie przejzdzasz nia po rzesach,warto tez zetrzec nadmiar tuszu ze szczoteczki zanim bedziesz malowac, tak by rzesy sie nie skleiły, ciezko to tak wytłumaczyć, ale trzymam kciuki!

Gość McDalena
Staraj się aby było jak najmniej tuszu na szczoteczce:) Ja dolnych rzęs wcale nie maluję:) Przez to makijaż szybciej spływa i wyglądam jak spłakana:P

Gość gloriavisctis
dzieki :) mam tylko jedno pytanko: jak je bede malowała pionowo ustawiona szczoteczka, to one mi sie nie "podniosą" znaczy.. nie wejda mi na galke oczna?? jee nie wiem jak to napisac :D

nie masz sie co martwic, one opadna pod wpływem tuszu :) tez mialam podobne obawy, wiesz na poczatku moze byc ciezko, pamietam jak ja sie balam ze sobie kredke do oczu wsadze, ale trening czyni mistrza :) chcesz zobaczyc moje rzeski? mam zdjecie i zoabczysz ze to jest łatwe, tylko tak starsznie brzmi :)

Gość gloriavisctis
obys miala racje :) pokzaz prosze, oze pomoze :P jesli mozesz wklej linka. jakby co, to daj prosze na meila cherrymint@o2.pl

Gość gloriavisctis
dzieki :) hmm widzialam, ze masz oczy podkreslone czarna kredka :) moglabys mi powiedziec jak jej uzywac?? wiem, ze to toche infantylne, ale nigdy sie nie malowalam i nie mam proaktycznie na ten temat zielone go pojecia :(. Aaa bym zapomniala, czarna kredka podobo pominiejsze oczy a ja i takj mam dosyc gleboko osadzone. moze powinnam wybrac inny kolor kredki?? z gory dzieki :)

kredka czarna maluje kreski a potem rozcieram je palcem, zeby nie byly takie masakrycznie wyraźne, jeśli nie chcesz czarnej używać, to można inny kolor,ale nie wiem jaki masz kolor włosów, oczu, cery, czy pudrujesz buzie, uzywasz podkladu, jak biale sa twoje gałki oczne.... niby drobiazgi i smiesznie brzmi, ale wazne... :) najlepiej wyslij mi swoje zdjecie, chociaz oczu, to cos pomoge :)