Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awidew

Jak złamać sobie ręke?

Polecane posty

Gość awidew

Właśnie..jak złamac sobie ręke ale tak prosto i skutecznie..prosze o szybkie odp.

Gość uPPPPPPPPPPPP
wsac reke do roztworu z octu i potrzymaj jakies 30 min lekko wykręcisz i sama sie złamie:)

1. Znajdź bandaż bądź jakąś gazę. 2.Nawilż ją w wodzie i soli. 3. Obwiąż rękę i pozostaw na całą noc. 4. Rano wstań zdejmij bandaż i pokombinuj. Powinno zadziałać.

Gość ppp//
a do czego ci ta wiedza potrzebna?

Darianka--- widzisz, jest tu więcej takich co powinni się nią walnąć w te głupie łepetyny:-)

Gość pierdolnij się nią mocno w łeb
masz twardy więc powinno zadziałać

Gość awidew
a lekarz sie nie skapuje ze ja jakies wywar z sili czy ocet uzywałam??

Zorientuje się odrazu i dostaniesz skierowanie na tomografię głowy,czy z mózgiem u ciebie wszystko ok:-P

Gość gość
Wiecie co wyjesteście jacyś niedorozwinięci!On\ona chce se złamać to niech se złamie co was to,wy chyba nie umiecie czytać,prosi o szybkie odpowiedzi jak se ją złamać,a nie prosi o krytyki.Naprawdę żal mi was,takie wypowiedzi zostawcie se dla siebie A co do pytania;też chce złamać se rękę.Spróbuję tego: -Przystawie rękę do ściany,łokieć ma być od strony ściany i walne se pięścią w to zgięcie. -Zrzuce na rękę cóś ciężkiego,takiego jak np.kamień,cegła (nic więcej do głowy mi nie przychodzi ;) ) i może i złamię Tylko tyle mam pomysłów bo próbowałam z octem i ołówkiem ale nic nie działa.Może nam się uda :) Pozdro!

Gość gość
Wezwij fachowca :P. Znajomy za łomot + złamanie jednej ręki bierze 500,00. Za 700,00 zafunduje ci złamanie z przemieszczeniem :P.