Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abeeeee

Zasypia tylko przy jedzeniu

Polecane posty

Gość abeeeee

mój 5 miesięczny synek potrafi zasnąć tylko przy jedzeniu lub na rekach. Niewiem co z tym fantem zrobić bo ciezko jest wyjść z nim do ludzi .Jak sie nie wyspi to jest bardzo marudny i ciagle płacze.Macie jakieś sposoby zeby takie zasypianie wyeliminować?Mały nie cierpi smoczka wiec to odpada.A przetrzymanie go też nie wchodzi w gre bo im dłuzej nie śpi tym gorzej zasypia:( prosze o jakieś rady w tym temacie jeśli macie podobne doświadczenia.

Gość abeeeee
czy tylko moje dziecko zasypia przy kjedzeniu?

Gość tatuś
Moja starsza córcia z kolei zasypiała tylko jak była wożona w wózku. Czasem musiałem ją wozić nawet godzinę w pokuju tam i spowrotem. To samo na spacerze, idziemy - śpi pięknie; usiądę na chwilę na ławce - budzi się i płacze. Aż mi nogi w tyłek wchodziiły na tych spacerach. Wybacz, ale nie portafię Ci doradzić co zrobić z małym smakoszem. Dla rozweselenia dodam tylko, że obecnie jak nie wypiję przed snem ze 2 piw to też ciężko mi zasnąć :D Pozdrawiam serdecznie!

Moja córka też tak miała i to długo bo az do roku, dosłownie dwa tygodnie temu sama z siebie zaczeła zasypiać sama, po prostu położyła sie na łóżku, przytuliła do poduszki i zadowolona zasnęła. chyba musiała sama do tego \"dorosnąć\". Zdziwiła mnie bardzo, bo ja juz z butelką mleczka przygotowana czekałam, a tu niespodzianka.

Gość abeeeee
kiedys tylko przy cycu teraz jest to butelka, obojetne co wniej jest sok mleko woda....wózek nie wchodzi w gre bo nie cierpi go, chyba ze na rekach ale ilez mozna:(zreszta to tez nie jest sposób:(Najgorsze jest to ze nigdzie nie możemy iść z nim bo musi zjeść i w spokoju na leżąco usnąć.Mam tego serdecznie dość:(