Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LARYSKA - KLARYSKA =0=0=0=0=

CZY KTOS WIE NA TEMAT WYCHOWANIA MAŁEGO PIESKA.

Polecane posty

Gość LARYSKA - KLARYSKA =0=0=0=0=

K upiłam 2-u miesiecznego małego pieska rasa labrador teraz ma juz cztery miesiace, jest pojety szypko sie uczy w domu juz sie nie załatwia , mowią ze to psy łagodne jak baranki natomiast moj jest jak go wezmnie nerw na jego zabawki czy przewroci mu sie miska, szczeka z poł godziny nie moze sie zatrzymac gryzie swoj koc i poduszkie mało tego jestem w zasiegu gryzie mnie gdzie popadnie ciagnie , ma takie napady dwa razy dziennie , prosze tez w tej sprawie jesli ktos wychowywał małego psa rasy labrador moze cos mi poradzic czy jest teraz mały i tak sie zachowoje czy bedzie większy sie zmiani czy byc moze bedzie juz taki zły i bedzie gryzł nawet mnie co tez teraz mu sie to zdaża pare razy dziennie czekam na rady co mam zrobic , jak postepowac jak jest taki nerwowy bede bardzo wdzieczna za kazda rade .

Gość W MORDĘ
PYTASZ SERIO CZY SOBIE JAJA ROBISZ?

To jest naturalne,że szczeniak szczeka,gryzie,itd.Nie zależy to od rasy.Mój piesek,jak był szczeniakiem(teraz też się mu to zdarza)lubi bawic się szmatką,np.ręcznikiem,ściereczką.:) Powiem Ci,że buty mi poobgryzał,całą kołdrę zniszczył(powygryzał rogi):D Za nic nie chciał dać się wziąć na smycz.Odwracał łepek i robił tak jakby chciał ugryźć. Nie przejmuj się,wyrośnie z tego.Kup mu zabawki,dużo spaceruj z nim,no i Ty też się z nim baw:) ♥♪♫

Gość Kup ksiązke
"Okiem psa" świetny przewodnik . Co je piesek? żywienie ma duży wpływ na zachowanie psiaka.