Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżimza

dla mnie to nowosc

Polecane posty

Gość dżimza

Spoznia mi sie okres 3 tygodnie.Robillam test-wyszedl pozytywnie.Niepokoja mnie jednak ciągle bole brzucha,takie jak przed okresem.Zaczeły sie wlasnie przed majaca nastac miesiaczka i tak juz nie przechodza.Czy to normalna reakcja organizmu?A moze poprostu mam zachwiana gospodarke hormonalna i stad ten wynik a miesiaczka przyjdzie?Dodam,ze nie mam zadnych innych objawow.Jestem przed wizyta u lekarza ale do tego czasu chyba oszaleje.

U mnie było tak samo. Kiedy spóźniał mi się okres miałam takie bóle jak przed nim. Czasem budziłam się w nocy z takim bólem brzucha że aż musiałam usiąść. Ale lekarz powiedział że wszystko jest w porządku.

Gość dżimza
Kandyo.....ale bylas w ciązy??

i brak okresu był wtedy jedynym objawem ciąży, test też sobie zrobiłam zanim poszłam do lekarza

Gość dżimza
Wiem,ze to przykre co napisze ale mialam nadzieje,ze powiesz,iz nie):To nie tak mialo byc.........Nie przypuszczalam nigdy,ze tak bardzo nie bede chciala dziecka,ktore w sobie nosze.Wiem,ze zasluguje na slowa potepienia.....boze,jak ja ma zyc?

chociaż staraliśmy się z mężem o to dziecko, ja bardzo długo nie dopuszczałam do siebie myśli że jestem w ciąży. podświadomie wcale tego nie chciałam. Ciągle powtarzałam że nie mam żadnych objawów i na pewno lekarz się mylił. potem zaakceptowałam ten fakt i pokochałam moją dzidzię. Po urodzeniu okazało się że mały nie jest zupełnie zdrowy i musiałam z nim leżeć w szpitalu prawie dwa tygodnie. Miałam początki depresji poporodowej. Ale teraz jestem szczęśliwa. A ciebie nie mogę potępiać. nie wiem w jakiej jesteś sytuacji życiowej. po za tym dziecko to duża zmiana w życiu....