Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolkaaaa

Vision-suplement diety Antiox,Pax,Detox,Beauty i inne...

Polecane posty

Gość wiolkaaaa

Czy któraś z Pań miała styczność z tymi preparatami? Co o nich sadzicie? Skuteczne,naturalne antybiotyki czy kolejny bubel??

Gość wiolkaaaa
Nie jestem aktywizatorem tej firmy,po prostu potrzebuje opinii na temat tych preparatow,poniewaz jestem zainteresowana ich kupnem. P.S. Niezle wychowanie

Gość wiolkaaaa
Nie jestem akwizytorem tej firmy,po prostu potrzebuje opinii na temat tych preparatow,poniewaz jestem zainteresowana ich kupnem. P.S. Niezle wychowanie

Gość wiolkaaaa
przepraszam,ale piszę w Wordzie i program sam zamienil wyraz,a uprzednio.przed wyslaniem, nie przeczytalam swojej wiadomosci

Gość MLMOlga
Witam, Jestem dystrybutorem firmy Vision jak również i konsumentem. Polecam produkty tej firmy, są bardzo skuteczne. Warto zwrócić uwagę na to, że firma Vision jako jedyna firma MLM, współpracuje ze światową organizacją zdrowia i posiada wszystkie potrzebne certyfikaty. Ważna jest też technologia wykorzystywana do produkcji tych suplementów, jest to kriogeneza. Na youtube jest krótki filmik pt. "zdrowie od roślin", tam dokładnie opisana jest najnowsza technologia "zamykania ziół w kapsułce" bez utraty składników odżywczych, które tracimy np. przy parzeniu, czy suszeniu ziół. Jeszcze taka ciekawostka dla tych co uwielbiają apteczne preparaty- 80% produktów w aptekach nie posiada nawet testów klinicznych. Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem preparatów Vision z 40% zniżką, proszę pisać kow.olga@wp.pl