Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karły

Pakowanie w cipe chuje i wibratory palce grzebalce

Polecane posty

Gość karły

Na tej stronie prosze umieszczać ciekawe opowiadania na temat swojich przeżyc i doświadczeń z sex

Gość karły
To może ja zacznę. Masturbowałem się podczas prezydenckiego orędzia a mój zwieracz przypomina wyraz twarzy zadumanego Giertycha...:)

Gość Tomaszek 152627
Ta historia zdażyła sie na prawde o to ona ęJak co roku w ferie przyjeżdżała do Jacka rodzina - ciocia, wujek i Aśka, rok młodsza, bo siedemnastoletnia kuzynka. W dzieciństwie dużo gadali i bawili się ze sobą, ale jakoś tak od czterech - pięciu lat widywali się raz, dwa razy w roku i kontakty się rozluźniły. Trudniej się czasem z niż było dogadać - to dojrzewania i takie tam. Mimo to zauważył, że kuzynka zaczęła się zmieniać. Nie była specjalną laską, ale jemu podobały jej niezbyt duże piersi, dosyć kształtne nogi i te usta. O, te niezbyt obfite usta bardzo go podniecały. Było w nich coś, przez co on jako 15-16-latek onanizował się wieczorami, gdy tylko pomyślał, że mogłyby one oplatać jego stojącego penisa. Rodzice i wujkowie poszli do teatru, został tylko on, na dole, a na piętrze Aśka. Przekonany, że mała, jak ją nazywał, już śpi, wskoczył do łóżka w spodenkach i od niechcenia wziął pilota i zaczął skakać po kanałach. Trafił akurat na kawałki Playboya na Polsacie. Pooglądał chwilę, ale to wystarczyło, aby jego przyjaciel zaczął pęcznieć. ściszył telewizor, bo przez chwilę zdawało mu się, że słyszy "z echem ", ale nie, nie zdawało mu się - Aśka też to oglądała, piętro wyżej. Pewnie zasnęła i nie wyłączyła TV - pomyślał. Ruszył na górę, aby wyłączyć odbiornik, lecz gdy dochodził do jej pokoju, usłyszał dziwne sapanie. Podszedł bliżej i to co zobaczył przez uchylone drzwi sprawiło, że penis chciał wyskoczyć ze spodenek. Aśka siedziała tylko w podkoszulce przed telewizorem, miała szeroko rozłożone nogi i głowę odrzuconą do tyłu. Lewą ręką gładziła się po udzie , a drugą drażniła szparkę. Jacek wyciągnął penisa ze spodenek i zaczął się onanizować. Po minucie był już tak rozpalony, że było mu wszystko jedno - otworzył po cichu drzwi i cały czas pracując ręka stanął na przeciw masturbującej się Aśki. Kuzynka nic nie słyszała, była pogrążona w ekstazie, aż nagle poczuła cudze palce na swojej szparce i przestraszyła się. Otworzyła oczy i zobaczyła Jacka. Bez słowa wyjęła rękę z dziurki z zaczęła głaskać Jacka po torsie. A on robił jej coraz lepiej, aż zaczęła jęczeć. W pewnym momencie zaczął ją lizać po łechtaczce, za chwilę przestał i wepchnął jej język w usta. Zaczęli się namiętnie całować. Czuła, że dochodzi - Jacek szybkimi ruchami wkładał i wyciągał kciuka z jej ciasnej, dziewiczej szparki. Poczuł, że ona oddycha coraz szybciej, i za kilka sekund jej mokra cipka zaczęła się rytmicznie skurczać. Wyczerpana opadła na fotel i otworzyła oczy - cóż za wspaniały widok - na wprost jej twarzy nabrzmiały przyjaciel Jacka zaczął się ślinić. I w jednym momencie spełniły się jego marzenia: jej wspaniałe usta zaczęły go połykać - robiła to naprawdę z uczuciem - nikt mu jeszcze nie robił tak cudownego "loda". Popatrzył w dół i jego oczy napotkały jej wesołe spojrzenie. Pogładził ją po policzku i poczuł, że zalewa go fala takiej rozkoszy, że ledwie ustał na nogach. Jej usta i twarz zalała porcja lepkiej spermy. Jacek opadł na łóżko. Wstał po chwili i zobaczył, że Aśka ściera resztki jego nasienia z twarzy. Chwycił ją za pośladki, gdy wypięta w jego stronę zakładała majtki. No a teraz spać mała - powiedział. A zaśpiewasz mi tą kołysankę jutro? - spytał niewinnie. Jasne - odparł, zadowolony, że kuzynka będzie u niego jeszcze tydzień.

Gość Tomaszek 152627
Możesz się za mnie nie podawać ja jestem karłem a nie ty

Gość karły
Ja jestem karłem a nie jakiś tomaszek. Można mnie poznać po włochatych stopach, platfusie i wnętrostwie. :classic_cool:

Gość Karły
Ja jestem karłem już od tygodnia a nie ty odwal sie o demnie jak ci coś nei pasi to se w pysk zapakuj

Gość karły
ale to ja jestem prawdziwy a nie podszywacze i to ja onanizowałem się mysląc o kuzynce której nie mam...

Gość Syf
Nie zapomnę nigdy tego co wydarzyło się w zeszłe wakacje. Wracałem znad morza. Na jednej ze stacji do mojego przedziału wsiadła młoda dziewczyna. Mogła mieć 21-23 lata. Szczupła brunetka. Miała na sobie letnią błękitną sukienkę do pół uda. Nogi przepiękne, cudownie zbudowane i lekko opalone, tak jak lubię. Siadła na przeciwko mnie i zaczęła czytać gazetę. Gazeta zasłoniła jej twarz, mogłem teraz bez przeszkód podziwiać to cudowne ciało, nie obawiając się, że ona się zorientuje i będzie mi trochę głupio, bo wpatrywałem się w miejsce, gdzie uda chowały się pod sukienką. W pewnym momencie laska poruszyła się i rozłożyła szerzej nogi. Moim oczom ukazał się niezwykle podniecający widok: nie miała na sobie majtek !!! Mimo tego, że w przedziale były jeszcze 3 inne osoby, tylko ja mogłem oglądać jej dziurkę, z racji tego, że siedziałem na przeciw niej. Widziałem różowe wargi otoczone wąskim paskiem włosków, ona musiała je chyba codziennie pielęgnować. Krew zaczęła mi szybciej krążyć, napływała też do mojego członka, który stawał się coraz większy. Nie mogłem oderwać oczy od jej cudownego skarbu. Dziewczyna w pewnym momencie energicznym ruchem zwinęła gazetę i uśmiechając się popatrzyła mi w oczy, wiedziała, że wpatrywałem się w jej szparkę. Widziała też moje pęczniejące spodnie. Nagle wstała, a wstając jeszcze szerzej rozchyliła uda. Wyszła z przedziału i zaczęła powoli iść w stronę toalety. Ruszyłem za nią. Byłem coraz bliżej i bliżej i gdy już prawie weszła do WC chwyciłem ją za ramię. Nie obróciła się, stanęła na chwilę i lekko schyliła się. Już byłem pewien, że chodzi jej o to samo. Jedną rękę włożyłem jej pod sukienkę i chwyciłem za biodro, a drugą wyciągnąłem penisa na zewnątrz - stał i był gotowy do zabawy Zadarłem jej sukienkę, zbliżyłem ją do siebie i zacząłem powoli w nią wchodzić. Była naprawdę mokra, a jej cudowne ciepło zaczęło ogrzewać mojego penisa. Zaczęła się poruszać, wbijałem się w nią coraz szybciej i głębiej. Po dłuższej chwili stukania jej w rytm stukotu kół pociągu poczułem, że jej szparka zaczyna wykonywać serie skurczów na moim palu, to zawsze doprowadzało mnie do ekstazy - wbiłem się jeszcze kilka razy i zacząłem szczytować razem z nią, trwało to dobre pół minuty zanim przestałem wlewać w nią ostatnie krople mojego nasienia. Gdy ochłonąłem zauważyłem, że pociąg wjeżdża na stację. Piękna nieznajoma ruszyła w stronę przedziału. Ja postanowiłem odczekać jeszcze chwilę. Gdy jednak doszedłem już do przedziału, zauważyłem, że nie ma ani jej, ani jej rzeczy. Pociąg ruszył, wyjrzałem przez okno i zobaczyłem, że stoi na peronie i macha do mnie. Machnąłem do niej i wtedy wiatr podwiał jej letnią sukienkę i zobaczyłem po raz ostatni jej wspaniałą dziurkę. Nigdy więcej jej nie spotkałem...

Gość karły
a tomaszek to pedał skoro chce się podszywać pod karła

Gość Karły
Pozwoliłyśmy pisac Tomeczkowi z naszego nicku a tobie nie wiec tego nie rób ty kurwo umyta

Gość Karły
piszcie coś nam opowiadania o waszych przeżyciach chetnie wypróbujemy wasze sprawdzone metody na szybki orgazm

Gość karły
Podnieca mnie upstrzona kałem kocia kuweta

Gość karły
eeeeeeeeeeee... zatkało mnie!! Umyta to miała być obelga?? BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH!!!

Gość dziadzia
kto do chuja podaje sie za moje skarby karły

Gość dziadzia
kto do chuja podaje sie za moje skarby karły

Gość Syf
Kilka tygodni później dowiedziałem się, że mam syfa. Najpewniej złapałem go od tej dziewczyny z pociągu - jakasz normalna dziewczyna pozwoliłaby się jebać obcemu facetowi bez prezerwatywy? Teraz to rozumiem - ona nie musiała się obawiać, że coś złapie - i tak była chora. :(

Gość hihihi hihihi hihihi
k... umyta, niezłe- wolisz brudne;)

Gość syf
No pewnie ze wole brudne ale mówie ci nie ma jak szybki numerek z obcą laską w pociągu musisz spróbowac

Gość hihihi hihihi hihihi
nie ma to jak brudna laska w brudnym kiblu w brudnym pociągu, kołyszącym tak że trzeba się trzymać brudnych uchwytów... unużać się w syfie, sama przyjemność:( blleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...