JUSTUS 0 Napisano Marzec 30, 2007 słodzik to sama chemia:-o a mimo to go uzywam. wyczytalam ostatnuio, ze lepsza od slodziku i cukru jest glukoza:] no i najzdrowsza z calej trojki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anilama_ Napisano Marzec 30, 2007 kiedyś używałam ale przestałam i używam zwykłego cukru albo miodu. dlaczego? bo słodzik niby powoduje że np. kawa jest słodka, ale "oszukuje" organizm i potem tak czy inaczej ma się ochotę na słodkie. więc teraz słodzę kawę normalnie i przynajmniej nie mam ochoty później na słodycze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość norah Napisano Marzec 30, 2007 chociaż najlepiej mi się wydaje, że w diecie w ogole powinno się wyeliminowac cukier :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koko69 0 Napisano Marzec 30, 2007 czyli co lepiej zrezygnowac z cukru i ze słodzika????????w sumie tak zrobie choc bedzie ciężko!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Justus... Napisano Marzec 30, 2007 piszesz ,że najzdrowsza jest glukoza... ale przecież ten nasz zwykły cukier z buraków cukrówych składa się z glukozy i fruktozy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rakotworczy Napisano Marzec 30, 2007 naucz sie nie uzywac cukru polecam oboz wedrowny, 2 tygonie na gorzkiej herbacie i mieloce wyleczy kazdego z nalogu slodzenia:-) jak mozna pic slodka herbatę, fuuuuuuuuuuuuuuuuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość desketa Napisano Marzec 30, 2007 a jaka pijesz herbate? bo ja np. slodzona to pije tylko zwykla czarna ( chociaz tej prawie wogole nie pije, chyba ze musze) inne herbaty mi po prostu nie smakuja slodzone np. zielona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koko69 0 Napisano Marzec 30, 2007 różne pije herbatki od dzis rzucam cukier spróbuje calkowicie!!!!a do kawe zamiast cukru dodaje mleczko nie słodzone i da się wypić!!!także troche silnej woli i da sie zrezygnować np .z cukru!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kropla wody Napisano Marzec 30, 2007 ja zrobilam tak przestlam slodzic a teraz slodze ok pol lyzeczki i to mi starcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koko69 0 Napisano Kwiecień 1, 2007 koniec z cukrem--WIELKIE ROZSTANIE--duże efekty!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asyjol313 Napisano Październik 11, 2016 Przyznam wam się że ja skuszę się raz na miesiąc na jakoś słodycz nie powiem,że nie bo nie mogłabym wytrzymać;) ale ja biegam,chodzę na basen więc jakoś to gubię do tego przyjmuję suplementacje Afrykańskie Mango http:/szczupla-kobieta.pl i tak zrzucam kilogramy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach