Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANEBELLEE

PISZECIE TU O URODZIE!!ZOBACZCIE SAME JAK MOŻE WYGLĄDAC SLICZNA KOBIETA.!!!SZOK!

Polecane posty

Gość ANEBELLEE

Zobaczylam ja na wątku w tej kafeterii i pomyslalam jedno. nigdy nie widzialam tak slicznej kobiety jak ta: obejrzyjcie caly teledysk zeby byc obiektywnym.. jest ciemny bardzo ale moze rozjasnicie ? dziewczyna grajaca w nim jest przesliczna.. http://www.youtube.com/watch?v=4DBbHNiFtZQ

Gość wiem bo widzialam
juz kilka late temu i jak zobaczylam to zawsze mialam na mysli tylko ją gdy chodzilo mi o absolutne piękno kobiecej twarzy ale nie wiem jak sie nazywa..

Gość dzieki ci za to
kurcze faktycznie cudna. nigdy bym nie pomyslala ze takiekobiety naprawde istnieja sliczne.. mysllaam ze tylko w wyobrazni..:)

Gość ta czy inna...
dla mnie to jest trochę zabawne: co i raz na kafeterii wątek że ta czy inna jest najpiękniejsza. może niektórzy nie mają co w domu robić i dlatego co jakiś czas ktoś stwierdza, że znalazł tą najpiękniejszą.

Gość marek z wislyy
o zesz kurwa mać.. dziewucho dzieki ci ze w koncu znalazłąs ten teledysk. jak tylko zobaczylem w mtv to kurka wodna ciagle myslalem o tej twarzy..piękna to za malo powiedziane. dzięki jeszcze raz za teledysk bo nie znalem tytulu i nie mogłem sciągnąc.

Gość no wpólke taka wielką ..
sliczna ..cudna ..piękna..

Gość belissima123
Szkoda tylko, ze jej twarz pojawia sie tylko na sekunde i nie mozna sie jej przyjrzec. Napewno dziewczyna jest ladna, ale chcialabym ja zobaczyc w dziennym swietle, bez nablyszczaczy, ktorymi jest wysmarowana.

Gość fgfgffh
jej twarz pojawia sie na sekunde?buhaha a top dobreja tam widze jej twarz nonstop przez caly telwedysk wiec co ty gadasz? ten teledysk caly jest wypelniony tylko niawłasciwie..

Gość belissima123
Kamera ciagle "jezdzi", nie mozna sie przyjrzec jej nieruchomej twarzy.

Gość Pan Bóg niesprawiedliwie
dzieli urodą!!!!!!!! :( ta laska nie dosyć,że śliczna, to jeszcze ma super figurę :( jest śliczna i naturalna! i nie blondi ;)

Gość takaaa jednaaaa dziewczyna
a ja nie wiem czym wy sie tak podniecacie jakbyscie ja zobaczyli na zywo bez makijazu i poprawek to byscie tak sie nia nie zachwycali czy wy na prawde nie wiecie co potrafia zrobic z czlowieka???

Gość dancewithme
W Polsce zachwycamy sie taka uroda, bo jest dla nas egzotyczna, a we Wloszech to wlasnie delikatne ladne blondynki(ktore my uwazamy za przecietne) sa boginiami.

Gość Mila J.
"może niektórzy nie mają co w domu robić i dlatego co jakiś czas ktoś stwierdza, że znalazł tą najpiękniejszą." No i ja sie zgadzam.. żałosne sa takie wątki.Kazda z nas jest inna, i kazda chce wygladac tak jak sobie wymarzy.Piekno ma wiele twarzy, i nie ma NIE MA typu kobiety ktory jest jeden ,uniwersalny i mozna powiedziec "najpiekniejsza". Kazda kobieta jest piekna..jedna jest piekna w srodku , inna jest piekna na zewnatrz ale to nie znaczy ze piekna jest rowniez w srodku.Moze byc pusta jak balon.. a z balonem nie porozmawiasz. Ja jestem piekna.Na swoj sposob:) i nikt mi kuzwa tego nie odbierze.

Gość kli
ale widac ze z nia moze i robili cos ale ona naturalnie jest taka zajebista.. z brzydkiej nic takiego by nie zrobili pieknego..a ona? włosy nieziemskie.. oczy szkdoa gagac jakie sliczne usta pelne i nosek maly zadarty .. piekne regularne rysy twarzy ..no bóstwo..

Gość Mila J.
hehe we Wloszech generalnie dziewczyny o jasnej karnacji sa na top ;) przekonalam sie na wlasnej skorze , jako "ruda".

Gość kli
zgadzam sie ze nie ma jednego uniwersalnegio piękna i kazdemu podoba sie cos innego..ale ona jesy absolutnie piekna chyba dla kazdego.. no spojrzcie same ze twarz ma tak sliczną ze aż dech zapiera.. kazdy facet marzy o takiej lasce..

hahaha nie zrobisz nic z brzydkiej dziewczyny to prosze popatrzce jak gwiazdy wygladaja bez makijazu :) http://gbm.blog.onet.pl/2,ID147138629,index.html

popatrzcie na jennifer lopez ona ma wlasnie taka urode jak ta z waszego teledysku i zobaczcie jak wyglada bez makijazu nadal taka piekna???

Gość buhjhahaa jaka lopez
hahah jenifer lopez ma taka urode jak dziewczyna z teledysku? chyba ci gorzej.. ona jest calkowicie inna od lopezki.calkiem iny typ urody..lopezka ma tylko wspolne z niaciemne włosy i karnacje moze a le twarz to calkowicie inna ..wiec nie osmieszaj sie.. ona moze przypominac adriane lime troche ale nie lopezke..

Gość hhhhhhhhhhhkaa
go-wno prawda jakss ciemna skora, czym tu sie zachwycac ta nasza nowa miss co sie z wlochem zadaje podobna do niej

Gość buhjhahaa jaka lopez
co to za linki?nie dzialaja niestety:(

Gość żenua//////
Mało to ładnych dziewczyn? Zakładać wątki, bo któraś jest ładna. Jest się czym podniecać? A mnie się podoba Pocahontas. Ta od Disneya :P Te oczka czarne, ten nosek zadarty, taka delikatna i egzotyczna. Nie tylko mnie się podoba. Swego czasu przedszkolaki obklejały swoje pokoje plakatami z Pocahontas :P

o matko mi chodzi, ze ona ma podobna urode tzn. chodzi o kolor skory i wlosow ludzie !!!

Gość bleble0
drugi topik o tym samym-ten sam autor

Gość ona7676
przekopiuj do paska i zlikwiduj przerwe w polish..nie wiem, czemu nie chce sie wkleic poprawnie:(

http://gbm.blog.onet.pl/2,ID147138629,index.ht ml a tutaj trzeba skaowac procenty w adresie :)