Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻALUJEaleNIEmogłam

PALE CAŁĄ CIĄŻE!!!!!!

Polecane posty

Gość gość
ja podobnie jak koleżanka wyżej - rzuciłam palenie z dnia na dzień - a paliłam 8 lat. Obecnie nie palę od 6 lat - i nie miałam problemu - nie ciągnęło mnie do papierosów. Więc to jest takie głupie wytłumaczenie - "nie potrafię rzucić" wszystko to kwestia psychiki. Ale gratuluję fantazji wszystkim popalającym przyszłym matkom. Brawo

Gość gosc29
Jak widac są myślące kobiety na tym świecie:-) Ja nigdy nie palilam i zawsze to nienawidzilam, tak samo jak moj brat( oboje dorastalismy w rodzinie palaczy) Jak mozna palic ogolnie rzecz biorac, jak mozna palic w ciazy, po ciazy, przy dzieciach, to jest szkodliwe, bardzo szkodliwe. Nie rozumiem jak kobiety moga akceptowac ten smród. Ja jestem w ciąży i ciesze sie ze moja kruszynka jest beznikotynowa( pomijajac tych co pala w miejscach publicznych i narazaja mnie na wachanie tego chociaz ja takich to sie staram omijac SZEROKIM łukiem :-) ) Zdrowy tryb życia, dbanie o siebie- to jest PLUS

Gość gość
Ja rzuciłam palenie miesiąc przed ciążą. Chyba wyczułam co sie szykuje:) Nie miałam z tym problemu, wszystko było ok.... Jestem w trzecim tygodniu ciązy i chce mi sie palic jak nigdy!!! Zupełnie nie wiem czym to jest spowodowane...

Gość gość
A ja próbowałam rzucić kilka razy przed ciążą i nie udawało się ;/ Ale jak robiłam test poszłam zapalić i powiedziałam : Za chwilę zobaczymy czy to mój ostatni... No i to był ostatni, jak zobaczyłam 2 krechy to już mi się odechciało palić ;D Paliłam 8 lat w lutym rozwiązanie :) Ale nie tęsknię z papierosem i nie chcę palić :)

Gość kobietalmlm
ja tez w lutym rodze:) i tez rzucilam z dnia na dzien, kiedy tylko zobaczylam dwie kreski na tescie. Wczesniej mialam setki tysiecy bezskutecznych prob, ale jednka swiadomosc tego ze szkodze dziecku, byla silniejsza od nalogu. Nie rozumiem kobiet, ktore czegos takiego nie doswiadczaja.

Gość gość
Moja siostra urodzila wczesniaka rzez palenie w ciazy. To nieprawda jest, co piszeci e, ze dziecko zdrowe po urodzeniu jest. Potem wyjda wszystkie choroby-szczegolnie neurologiczne , alergie i choroby autoimmunologiczne oraz choroby skory. Trzeba byc idiotka , aby nie rzucic palenia przed ciaza, albo w ciazy. Najlepiej zalozyc kolko wzajemnej adoracji i sie popierac , ze przeciez napewno wszyscy pala w ciazy, no k***a noz sie w kieszeni otwiera.....Do tego oszukiwac sie , WTF.

Gość gośćbbb
Debilka i analfabetko chuj sie pisz przez ch pieprznieta patolo z ciebie chuj nie matka ruro bardaszana

Jak nakłonić córkę aby nie popalała w czasie ciąży? Najgorsze jest to, że obwinia o to mnie.