Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragnę tego dziecka ale.......

pragnę tego dziecka ale..........................................pomocy....

Polecane posty

jak pragniesz to sie zdecyduj a wszystko sie ulozy. nie musisz chyba mi9ec wszystkiego najdrozszego dle dziecka. dziecko nie jest takie drogie. zalezy ile zamierzasz wydawac

Słonko - jeśli naprawdę pragniesz tego Maluszka - daj Mu szansę. Sama zobaczysz.........wszystko się ułoży lepiej niż sobie to teraz wyobrażasz!. Przecież żyjemy w czasach gdy na sklepowych półkach jest tyle asortymentu, że nasze wybory możemy dostosować do naszych możliwości finansowych. Studia? poradzisz sobie - uwierz mi, znam gro osób studiujących i mających Dzieci!. Poza tym.......Dzieciątko, Twoja więź matczyna z Nim generuje w człowieku niezmierne pokłady optymizmu i sił zarówno psychicznych jak i fizycznych. I dzięki właśnie tym aspektom. Jeśli Dziecko jest CHCIANE i KOCHANE od samego poczęcia (a domniemam, że w Twoim przypadku tak właśnie jest) człowiek jest w stanie przetrwać wszystkie przeciwieństwa losu!. WYSTARCZY JEDEN UŚMIECH TWOJEGO MALUSZKA.....JEDNO SPOJRZENIE PEŁNE MIŁOŚCI I ZAUFANIA - a świat, mimo, że tak okrutny w dzisiejszych czasach naprawdę przybiera barwy tęczy! Dziecko to odpowiedzialność, ale z drugiej strony WIELKA WIELKA RADOŚĆ:) Decyzja należy tylko i wyłącznie do Ciebie...........zrobisz to, co uważasz za słuszne, jednak mam nadzieję, że zdecydujesz doświadczyć szczęścia wynikającego z bycia mamą:). Życzę Ci powodzenia - daj znać jaką decyzję podjęłaś.Pozdrawiam serdecznie w in=mieniu swoim i Bliźniątek:)

Gość /łączenie tematów/
chcę mieć dziecko...ale nie moge 11:28 pitipipia Mam 24 lata rok po ślubie, teraz koncze studia i bardzo bym cgciala miec dziecko ale finnanse..... mieszkanie wynajmujemy ja na razie nie mam pracy.... przecież musimy mieć własny kąt żeby miec dziecko no a przy tyvh cenach mieszkan nie ma szans.... a i jeszcze kredyt studencki mam na głowie.... aż nie chce się życ a tak bardzo chcemy miec dzidziusia 11:45 Banana Pie wiesz, oczywiście możesz mieć teraz dzieciaka, ale się później nie zdziw jak Cię znienawidzi bo nie będzie Cię stać na nowe adidasy, podczas gdy koledzy mają........ "Banana banana banana terracota banana terracota terracota pie" 16:41 życie na kredyt nigdy Cie na to nie bedzie stac.... nigdy nie chcesz miec dziecka??? jakoś sie uloży i bdzie kasa na wszystko co mnajbardzirj potrzebne... a najważniejsza jest milośc do dziecka a nie NOWE ADIDASKI... moi mrodzice tez na takie zbytki nie mieli pieniedzy a ajko dziecko i teraz jestem bardzo szczesliwa... Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16:43 popieram miłość kochac dziecko- to dla niego najważmiesze,,, nie sluchaj rad materialistów... nie warto... 17:25 ja wybrałabym dziecko