Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truflik_****

wasza noc poślubna - jak było

Polecane posty

Gość truflik_****

Gość ok było

Gość bardzoooooo...
... smacznie się spało :)

ciekawe czy byla taka sytuacja u którejs z Was, że facet nie był w stanie... :D

Gość a co was to obchodzi jak bylo
? mam opowiadac jak mnie bzykał? :O

Nie było nocy poślubnej.:P Wesele skończyło się po 6, prysznic, zmycie makijażu i już było po 7. Padłam jak nieżywa, a potem były poprawiny. Noc poślubna była po poprawinach.:)

Najcudowniejsza noc(a właściwie rano) w moim życiu.....

Najcudowniejsza noc(a właściwie rano) w moim życiu.....

Gość Jaka NOC
????????????????????????????????? Wesele sie skonczylo o 7.00 rano!!!

kochane jaka noc poślubna ? :) przecież do ślubu nie jedna z nas miała tysiące takich nocy :P więc o czym mowa?

Gość dziwnie było
Byłam kiedyś na weselu, na którym panna młoda w dniu ślubu była dziewicą i wyszli po 2 rozdziewiczać pannę młodą- bo jak to inaczej nazwać?:(

Gość ele
na spedzenie nocy poslubnej ma sie 3 miesiace poznije slub jest nie wazny, wg mnie to nie musi to byc zaraz w dzien slyubu, tak na szybko i niecierpliwie, moze lepiej na spokojnie i z najwiekszym czerpaniem roskoszy by byc w pelni swiadom a nie na takim pu trzeswym po weseluu hm?

Gość do dziwnie bylo
to moze na moim weselu bylas, bo my w dniu slubu obydwoje bylismy "zieloni" i po 2giej wyszlismy, zeby miec wlasnie noc poslubna w pelnym znaczeniu tego slowa :D Jak bylo? No, mozecie sobie wyobrazic :P Jak to pierwszy raz. Dla mnie - zadnych trzesien ziemi :P Na to przyszla pora troche pozniej, jak sie oboje nauczylismy podstaw :D Ale to byla NIEZWYKLA noc. I bardzo sie ciesze, ze wytrzymalismy - taka noc jest udzialem bardzo niewielu osob :)

Gość sylwiakr
ja osobiscie nie czekałam do ślubu i czekac nie zamierzam (ślub latem 2007) śmieszy mnie to że dziewczyny które jeszcze nie współzyły pokładaja w tej pierwszej nocy jakies niezwykłe nadzieje, np że zaleje je fonntanna roskoszy, a jak wiekszośc doświadczonych w tych sprawach forumowiczek wiem ze to wymaga troszke treningu i seksualnego poznania przez partnerów. ciekawa jestem jaka bedzie mina tych panienek które spodziewaja sie wielkiego ooooooooo, a tak sie nie stanie

Gość do dziwnie bylo
ja mysle, ze zadna dziewczyna, ktora ma na tyle ikry, zeby przeczekac do slubu, choc czlowieka az skreca, zeby zrobic to PRZED, nie oczekuje od nocy poslubnej fajerwerkow :D No, chyba ze mowimy o jakichs cielukowatych polglowkach, kotre nie zrobily tego PRZED slubem tylko dlatego, ze na to po prostu nie wpadly :P one byc moze oczekuja spektakularnych fontann rozkoszy ;) Osobiscie nie znam dziewczyny, kotra wychodzialby za maz jako dziewica i oczekiwala codow w noc poslubna:)

nigdy żadna data lub inny moment nie zmieni najlepszej nocy z moim mężczyzną - to ta 1 noc ;) tzn1 sexik ;) i nigdy żadna noc poślubna by tego nie pobiła :p