Goha1986 0 Napisano Marzec 30, 2007 Mam nadzieję, że nie dubluję tego tematu. Wyruszyłam dziś do ginekologa na coroczny \"przegląd\" ;) i jak zwykle będąc u niego poprosiłam o kolejne recepty na przyjmowany już od prawie 3 lat Logest. W tym momencie pani doktor zrobiła wielkie oczy i rzuciła pytanie czemu Logest. Tu nastąpiła krótka wymiana zdań (mało istotna), a lekarka poleciła mi właśnie preparat Yasinella. Wiem, że ten lek dużo mniejszą dawke hormonów niż Logest. Tutaj nasówa mi sie pytanie. Czy kończąc branie Logestu mam robić 7 dniową przerwę i rozpocząć opakowanie Yasminella... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Marzec 30, 2007 jezeli yasminella ma mniej hormonów to zaczynasz ją brać od razu po skonczeniu logestu- bez przerwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryszarda_P Napisano Marzec 30, 2007 Te tabletki to się chyba Yasminelle nazywają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Marzec 30, 2007 mozliwe. grunt ze wiadomo o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goha1986 0 Napisano Marzec 30, 2007 Dzięki i przepraszam za literóweczkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach