Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kuglarz

pełnioksiężycowe marzenia, jakie macie marzenia przy pełni księżyca?

Polecane posty

księżniczki nie ma... Cierpliwości to mnie nigdy nie brakowało , zatem do roboty :) trochę pracy nie zaszkodzi i bedzie napewno cieplej :)

to prawdakuglarz a jak 2 osób marzy wtym samym czasie - przy pełni- o tym samym. Musi sie spełnic:)

Gość księżniczki nie ma...
oooo taaaak... praca dobra na rozgrzewkę i stłumienie myśli... tylko jak się do niej zmusić, kiedy sił już brak... marzenia, marzenia... ileż można nimi żyć? dlaczego nie chcą się spełnić? chyba jednak trzeba twardo stapać po ziemi... cierpliwość to zaleta, dobrze, że ją posiadasz... ja cierpię na notoryczny jej brak

Wierzę w to, że mając marzenia to znaczy , że coś chcemy zmienić w swoim życiu , próbujemy te marzenia realizować w realu , powoli i krok po kroku , bardzo często ciężko pracujemy na te marzenia ale najważniejsze , że chcemy i robimy to z optymizmem :) Jednak uważam, że najprzyjemniej jest marzyć we dwoje :)

Gość księżniczki nie ma...
owszem, nie tylko marzyć we dwoje, ale i realizować te marzenia wspólnie :) mam dzisiaj dołka... na wszystko patrzę więc pesymistycznie... nie chcę wprowadzać tu takiego nastroju, więc już milknę... dziękuję Kuglarzu za przytulenie i okazane ciepło... serdecznie pozdrawiam :)

To jest pełnia mówisz... No dobra, to sobie napiszę moje marzenie. Niech się spełni. Chcę w miarę spokojnie coś rozwiązać i potem wpaść w ramiona jakiegoś księcia, akurat dla mnie. Nie musi mieć rodowodu. Natomiast inteligencję i poczucie humoru tak. No i musimy się sobie podobać pod każdym względem, musi akceptować moje pierwsze zmarszczki i takie tam... :O

Gość ja tez chce zeby...
sie odezwał do mnie... tak tesknie i czekam na znak.. :(:(:( moze ta pelnia mi pomoze.... proszeeeeeeeeeee :(

Takatamsobie Ale masz ogromne wymagania kobieto , już całuję te Twoje \'zmarszczuchy\' i namawiam, nie miej żadnych kompleksów na tle zmarszczek , czy od uśmiechania się masz te zmarszczki ?

Ja mam je TYLKO jak się uśmiecham, czyli dość rzadko na razie.Ale liczę się z tym, że będzie ich coraz więcej i nie tylko w pewnych chwilach. :O Ajedną mam na stałe, z lewej strony koło ust - podobno oznacza ona nie rozwiązany problem. Akurat takie tłumaczenie mi wybitnie pasuje. Tak mam. :O No to poczaruj trochę z tym księżycem.