nassica 0 Napisano Marzec 30, 2007 Hej....zaczelam tyc po hormonach na tarczyce...teraz z hormonami juz mam spokoj ale nie potrafie zrzucic 33 kg ktorych sie nabawilam przy faszerowaniu sie tymi tabletami....ludzie pomozcie jaka wedlug was jest naskuteczniejsza dieta jaka polecacie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.......****....... 0 Napisano Marzec 30, 2007 33kg to sporo więc zajmie Ci to dużo czasu ... ok.6-10 miesięcy *zero słodyczy *zero pieczywa ja osobiście polecam diete plaz południowych ... nawet sie nie czuje , ze to dieta:) smaczne jedzonko ... a jezeli nie chcesz stosować niczego konkretnego to po prostu ogranić węglowodany i tłuszcze zwierzęce ... + sport oczywiście ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nassica 0 Napisano Marzec 30, 2007 Hej miło mi,ze odpowiedziałaś.Mozesz mi podać ta diete,może jakąś stronke.Wiem,ze to duzo ale juz nic na to nie poradze.Ja równiez mam 156 wzrostu i waże 83 kg,dąże do 50-55 mam nadzieje,ze mi sie uda kiedys tyle ważylam.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.......****....... 0 Napisano Marzec 30, 2007 zapraszam na nasz topik :) ... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3384032 poczytaj spokojnie ...wszystko jest dokładnie napisane dziewczyny dokładnie podawały co jadły każdego dnia ... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nassica 0 Napisano Marzec 30, 2007 suuperrrr...bardzo ci dziekuje...juz wchodze na stronke.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.......****....... 0 Napisano Marzec 30, 2007 i jak Ci się podoba:)? ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala zmija Napisano Marzec 30, 2007 33 kg w 6 m/cy? chyba ktos komu nie zalezy na tym kompletnie zeby sie odchudzic...ja z wagi 82 kg schudlam do 53 w 2 m/ce.rok temu wiec jojo nie bedzie.najpierw 3 tyg na kapuscianej to bylo minus 16 kg a potem 6 tygodni na schemacie chleb gracham 2 kromki/maslanka/jablko.zlecialo i nie wrocilo.teraz daze do 47 kg ale tu sie zaczely schody....trudno mi zejsc ponizej 50. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mesafe 0 Napisano Marzec 30, 2007 ja też jestem na SB, polecam stronke: dietaplazpoludnia.ilonka.org masz tam jasno wyjaśnione co i jak można, polecam również forum gazety.pl o SOuth Beach http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20960 dużo tam tematów,dot diety SB. polecam tą dietke- jestem na niej dopiero 3 tyg ale myślę,że zabawie na niej dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugo- mam ok 15kg do zrzucenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.......****....... 0 Napisano Marzec 30, 2007 ja jem same smakołyki:D ... mniam mniam ..a głodna nie chodze!!!! a to chyba najważniejsze prawda ? ps...ja puchne po produktach mącznych dosłownie puchne wiec SB jest dla mnie idealna ... ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mesafe 0 Napisano Marzec 30, 2007 mala żmijo--- > gratulacje ale myślę, że 6m-cy to minimalny okres czasu do zrzucenia takiej wagi. Nie pisz bzdur,że jak komuś zależy to i w 2m-ce da rade bo jojo murowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Marzec 30, 2007 mala zmija - z calym szacunkiem ale przy chorobach tarczycy nie mozna stosowac takich diet bo szkodzi sie sobie jeszcze bardziej. do autorki? jak udalo ci sie przytyc po hormonach tarczycy? mialas nadczynnosc i po leczeniu zaczelas tyc czy jakos inaczej? dziewczyny maja tu racje: dieta plaz poludniowych, czeste ale male posilki i duzo ruchu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nassica 0 Napisano Marzec 30, 2007 W trakcie leczenia zaczelam tyc...koszmar z 52-55 kg doszlam do 85 ale ostatnio jakos tak 2 kg stracilam...katastrofa...jak ja bym chciala byc szcupla... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nassica 0 Napisano Marzec 30, 2007 .......****....... dieta mi sie podoba...mysle,z moge sprobowac,mam nadzieje,ze mi sie uda:))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nassica 0 Napisano Marzec 30, 2007 hej mala zmija podziwiam cie...ja tez bym chciala tyle stracic...same te 16 kg w ciagu tych 2 miesiecy to by byl wyczyn.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.......****....... 0 Napisano Marzec 30, 2007 nassica :) na pewno Ci sie uda ... wg mnie to trzeba ja potraktować jako nowy styl zycia a nie krótkotrwałą diete ... ;) ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mesafe 0 Napisano Marzec 30, 2007 ------ zgadzam się z tobą w calej rozciągłości, nassica, to na prawde przyjemna dieta a raczej styl odżywiania się! Ja razem z mężem na niej jesteśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Naughty 0 Napisano Marzec 30, 2007 polecam diete Montignac mozesz na niej zrzucic nawet te ponad 30 kg w jakies 3-4 mce jedzenie pyszne , latwe w przygotowaniu kilka zasad do zapamietania i po krzyku ja duzo na niej schudlam wejdz na www.e-figura.pl i zobacz zdjecia dziweczyn przed i po , a raczej w trakcie bo az chce sie ja stosowac bez przerw :) jest zdrowa i nie ma po niej jo jo :) polecam Montignaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nassica 0 Napisano Marzec 30, 2007 .......****.......sprobuje z t dzieta ktora polecilas tylko najpierw musze przestudiowac wszystkie stronki...mam nadzieje,ze mi sie uda.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nassica 0 Napisano Marzec 30, 2007 Kiedys slyszalam o diecie Montignac ale nigdy nie probowalam,tez nawet ciekwie brzmi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nassica 0 Napisano Marzec 30, 2007 Do Mesafe...jak wam idzie zrzucanie kilogramow na tej diecie...lecą w dół...???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Naughty 0 Napisano Marzec 30, 2007 nassica ja na MM schudlam w niecale 2 miesiace ponad 13 kg ! i waga nadal spada choc pozwalam sobie czasami na szalenstwo ( paczuszka m&m-sow po obiedzie do kawki bk , czy pizza w piatkowy wieczor z ukochanym i piwko ) :) jak bys miala jakies pytania to nie kerpuj sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.......****....... 0 Napisano Marzec 30, 2007 SB jest prostsza .. tak mi sie wydaje .. na M chyba nie mozna łączyć niektórych produktów ... tz. weglowodanów z tłuszczami i białkami ale w sumie diety sa podobne do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.......****....... 0 Napisano Marzec 30, 2007 ja sie jeszcze nie wazyłam :P ...powiem Ci we wtrek bo włąsnie miną równe 2 tyg I etapu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nassica 0 Napisano Marzec 30, 2007 Powiem wam szczerze,ze probowalam roznych cudownych diet np. kopenhadzka ,glodowki itd.bardzo ciezko bylo sie ich trzymac.Wprawdzie przez pierwsze 4 dni spadalo 3-4 kg ale potem moja waga stala...teraz chce sprobowac czegos mniej \"głodókowego\"bo nie wiem czy dam rade wytrzymac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slimandhappy Napisano Marzec 30, 2007 Ja schudlam 40kg w 6.5 miesiaca, jedzac codziennie na sniadanie bulke pszenna, weglowodany na obiad(makaron przez wielu demonizowany, ryz) i duzo owocow miedzy posilkami. To jest dowod na to, ze wcale nie trzeba rezygnowac z pieczywa na sniadanie i jadac jakies malosycace jogurty i jajecznice na sniadanie. Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.......****....... 0 Napisano Marzec 30, 2007 slimandhappy a gdzie białko co ? znając zycie to pewnie same mięśnie Ci schudły .. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nassica 0 Napisano Marzec 30, 2007 .......****....... oczywiscie bede czekala na twoja wage ,ciekawa jestem ile mozna zrzucic.Oczywiscie wiem,ze kazdy inaczej chudnie.ohhh..jak ja bym chciala zmiescic sie w swoje stare ciuchy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.......****....... 0 Napisano Marzec 30, 2007 na SB czy MM na pewno wytrzymasz :) bo regulują poziom cukru we krwi i naprawde nie ma sie dużego apetytu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.......****....... 0 Napisano Marzec 30, 2007 1 dnia diety zwazyłam sie ... 51,5 kg na wadze ..ale jak widać po wymiarach ta waga nie jest adekwatna do moich wymiarów w centymetrach ... :P o moja mama wazy ok 100kg ... odchudza sie równo ze mną po 1 tygodniu:) -5kg :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nassica 0 Napisano Marzec 30, 2007 .......****.......suuuperrrrr ja tez tak chce...z tego co widze to bardzo duzo sie je w diecie SB ciekawa jestem czy mam szanse.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach