Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie wazneeeeee

Pytanie o tabletki anty

Polecane posty

Gość pytanie wazneeeeee

mam kilka pytan: kiedy bierze sie pierwsza tabletke, czy to prawda, ze juz od wziecia pierwszej tabletki jest sie zabezpieczona przed ciaza? chce zaczac brac tabletki a w przychodni termin do gina jest za trzy miesiace, tyle trzeba czekac wiec ile moze kosztowac taka wizyta? jakie tabletki sa najlepsze na poprawienie cery oprocz diany bo slyszalam ze diana strasznie obciaza watrobe?

Gość a co rany teraz
radze siegnoc do ulotki i ja przeczytac

pierwsza tabletka - 1 dzień okresu zabezpieczona jesteś od 1 tabletki wizyta koszt 50-100 zł na poprawę cery to nie wiem nie stosowałam w tym celu. wszystkiego się doweisz jak już do lekarza pójdziesz.

Jeśli dopiero zaczynasz brać tabletki to pierwszą bierzesz w 1-szym dniu okresu. Pierwsza podobno już zabezpiecza przed ciążą, ale ja bym tam jeszcze jakiś tydzień uważała. Wizyta w przychodni nic nie kosztuje. Wizyta prywatna do zwykle 50zł z podstawowym badaniem, a samo wypisane recepty to zwykle 20zł. Na cerę to chyba tylko Diane. Tabletki w ogóle poprawiają cerę, chociaz w moim przypadku się to nie sprawdziło.

Gość małe skromne zdanie
pierwsza tabletka w pierwszy dzień okresu, wtedy już od pierwszej jesteś zabezpieczona. Wizyta u prywatnego gin. pewnie będzie kosztowała między 50 a 100zł. a tabletki? to już lekarz musi dobrać dla Ciebie jak najlepsze.

Gość a co teraz
dzialanie antyseptyczne ma tez yasmin

Gość pytanie wazneeeeee
dzieki dziewczyny za odpowiedzi :) teraz konczy mi sie okres wiec w tym miesiacu juz nie zaczne brac tabletek, dopiero w nastepnym, i pojde prywatnie, bo nie chce tyle czekac na termin, a z cera mam raczej drobne problemy wiec tej diany chcialabym unikanac choc zalezy mi wlasnie na poprawie cery

diane 35 to nie jest pigułka anty, zatrzymanie owulacji jest jedynie jej skutkiem ubocznym a stosuje sie ją gł na problemy z cerą i nadmiernym owłosieniem. ogólnie słyszalam ze to straszny szit ;/

Gość joq
ja zaczęłam brac cilest i w ulotce pisze ze wlasnie te tabletki są dobre na problemy z cerą, przetluszczajacymi sie wlosami, itd. No ale u mnie po zaledwie kilku dniach stosowania jeszcze nie widac efektow :)