Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic mi nie przychodzi do głowy

Podpowiedzcie jakiś pomysł

Polecane posty

Chciałbym się zabić szybko i skutecznie. Boję się, że ktoś inny mógłby mnie zabić dlatego chciałbym to zrobić szybko i prosto - po swojemu. Macie jakiś pomysł?

Gość parzystokopytnykret
moze kąpiel w wannie i wrzucenie jakiegoś urządzenia podlączonego do kontaktu? tylko uprzedzam będą fajerwerki:)

Zastanawiałem się nad tym. Ale czy to jest w 100% skuteczne? Nie jest tak jak z tabletkami, że są skuteczne jedynie w filmach?

Gość mońka
bierz suszarke do wanny to 100% powodzenia

Gość popokut
Leki podrożały - suszarka tańsza

Gość hngbnghngn
nie mozesz poprostu skoczyc z 10 pietra?? szybko skutecznie

Gość hngbnghngn
skaczac pod pociag naraza prowadzacego na uraz psychiczny...

Gość parzystokopytnykret
odradzam tabletki.... kończy się na wymiotach a później szpitalu mało skuteczny sposób.... sam próbowałem i nie wyszlo

Gość mmaarrttaaaa
a moze ma sluzyc badaniu wrazliwosci ludzkiej???? a jakby to byl naprawde jakis czubek a wy mu podpowiadacie i debil sie zabije???

Gość mońka
10 piętro-może przeżyć,pociąg-inwalida ,leki-odtrują nic tylko suszarka

Gość hmmmmmmmm
przypomnial mi sie dość ciekawy sposób i chyba bezbolesny... wejsc do auta i podlaczyc tylko waz pod rure wydechową którą nalezy doprowadzić do samochodu. pozostaje juz tylko czekac zastanawiam sie tez jak to jest z zastrzykiem z powietrzem?

Gość mońka
no kazdy zabijający sie nie siedzi na kafeterii w oststanichgodzinach życia.A poza tym policja zatwierdziła ingerowanie w takie posty nawet żartobliwe....jak przyłapią to taki debil odpowie za to

Gość ozesz wy bachory podłe
nie mata co robic birta ksiunżki do łap i uczta sie !!!! bo jutro dupy bydom w potrzasku jak jaka pałe zes szkoły psywlece!!:O

Gość Zaksciak
tabletki usypiające + torebka foliowa na łeb

zarozki zadzwunie na mielicje ...spać smrody ...pochować te flaszki ... cy cuś tam macie i spaaaaaaćććććć!

Gość hert
jutro ze skoły nie psywlece bo sobotka śpiącawa na maksa :)

z pół roku temu była tu dziewczyna z podobnymi problemami .(juz jej nie ma) robicie sobie jaja . a człowiek mógł tutaj szukac ostatniego gwozdzia ,który mógłby Go powstrzymac .

jak jeno chces to ci moge skołe sprawić ...jak na gołe dupsko przywale dyć jutro robota w polu czeko...spaaaać powiadam !!!!

nie no! te wasze wszystkie instrukcje obsługi to chore jakies albo ktoś sie bawi i stawia wszystkich w głupiej sytuacji a jak ktoś serio potrzebuje pomocy to jak możemy to sprawdzić !!\ jeśli to dowcip to współczuje autorce:O

Gość żałosne......................

Gość hert
Jankesa...była dziewczyna i co? Dostałaś list z zaświatów? Wiesz czemu już jej tu nie ma ? większość to podpuchy i tyle

Gość ftryr5y4y
a ja mysle ze ty czlowieku juz jestes kaleka... przynajmniej umyslowa.... zacznij sie leczyc.. i nie pisz takich pierdul na forach bo mozesz zarazic kogos glupota... albo przynajmniej jakas depresja czy dolem czy fochem

Już od dawna się leczę - ale co z tego? Przez to, że ja się leczę świat się nie zmieni :-(

Gość hmmmmmmmmmmmmm
nie większość a wszystkie! nikt kto chce sie zabić nie bedzie tego pisał na kafeterii!! od tego jest np. forum www.przyjaciele.org gorąco polecam wszystkim targającym sie na swoje zycie!

Do autorki:: A kto niby miałby Cię zabić?? Kres życia sam zawsze (jak pokazała historia) wybiera najodpowiedniejszy moment na zabranie jednostki z tego świata. Dlatego uważam ze człowiek nie ma prawa do odbierania sobie życia bo sam go sobie nie nadał radzę zastanowić się nad tym co można zrobić dla świata dla innych ludzi a nie o tym jak sie zabić pozdrawiam idealistka

Mieszkam w niebezpiecznej dzielnicy i codziennie wracając wieczorem do domu boję się, że mnie ktoś zabije :-(

Dziewczyno !! To nie powód. Coś czuję że albo masz chandrę albo rzeczywiscie stroisz sobie zarty . Nie mysl o tym co moze się stać . Skup się na tym jakie zadania masz do wykonania, i na tym co chcesz w zyciu osiągnąć. A jeśli masz umrzeć to i tak umrzesz nie mozesz jednak takiej decyzji podejmować sama śmierć \" przychodzi\" do człowieka w odpowiednim momencie i człowiek nie powinien w to ingerować

Po pierwsze nie jestem dziewczyną, a po drugie nie mam chandry. Nie znasz tych ludzi co mieszkają na mojej ulicy więc nie wiesz jak jest :-(