Borysowa 0 Napisano Marzec 30, 2007 Więc tak... Zapewne nie ja pierwsza o to pytam no ale... Kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia. Nie doszedł we mnie. 3 dni później(15 marzec) dostałam okres-wszystko jak w zegarku, ale później pojawiła mi sie taka \"inna\" wydzielina. Jest biała i taka jakaś gęsta. Poza tym strasznie często boli mnie dół brzucha(jajniki-tak mi sie zdaje). No i nie wiem teraz czy to mogą być jakieś objawy ciąży czy jak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Marzec 30, 2007 teoretycznie nie powinnaś być w ciąży bo 3 dni przed @ raczej nie ma dni płodnych ale wiesz jak to jest :P natura bywa czasem złośliwa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borysowa 0 Napisano Marzec 30, 2007 No no no tylko mnie te bóle jakoś martwią :/ a poza tym to jak na złość wszyscy dogadują nam, że dzisziusia będziemy mieć. Akurat teraz im się zebrało. A mój przyszły szwagier powiedział, że nawet mu się śniło, że w ciąży byłam z moim chłopakiem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mogę jeszcze raz powróżyć Napisano Marzec 30, 2007 z mleczyków jak chcesz.. chociaż już na poprzednim dzisiejszym topicu juz zostało to wyjaśnione:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borysowa 0 Napisano Marzec 30, 2007 Możesz mi napisać co to był za temat? Chętnie bym poczytała... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalaadfds Napisano Marzec 31, 2007 bo niestety ale tak już jest że kiedy boisz się ze jesteś w ciąży to wszyscy Ci na ten temat dogadują itd strasząc Cię jeszcze bardziej. Co do bóli, nie powinnaś się bać, w ciąży brzuch nie powinien boleć. A okres miałaś ciemniejszy czy normalny, bo podobno ciążowy jest ciemny i mniej obfity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borysowa 0 Napisano Marzec 31, 2007 Upsss no to mnie teraz zdołowałaś bo właśnie okres był jakiś taki nijaki. Mało obfity. Co do koloru to nie pamiętam ale chyba taki jak zawsze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okres w ciąży to bardziej Napisano Marzec 31, 2007 plamienia niż okres - jezu - spokojnie - nie widzice różnicy w ilości krwi poczas miesiączki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalaafds Napisano Marzec 31, 2007 przedtem Cię zdolowalam to teraz sprobuje Cie pocieszyc =) - zanim zaczelam brac tabletki zdarzal mi sie stosunek przerywany, czasem nawet w dni plodne/pewnie zaraz zostane okrzyczana ze jestem glupia nieodpowiedzialna itd./ i jakos nie wpadlam, wiec tym bardziej nie powinnas byc w ciazy Ty =) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalaafds Napisano Marzec 31, 2007 a i jeszcze jedno - bole jajnikow to nie są objawy ciązy. Tak wogole, ktory dzien cyklu masz, moze ta wydzielina to po prostu znak ze wlasnie teraz masz dni plodne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borysowa 0 Napisano Kwiecień 1, 2007 lalaadfds ----------> Dzięki za pocieszenie =) Nie ja na Ciebie nic nie powiem bo samej zdarza mi sie ten stosunek przerywany :P A co do moich dni płodnych no to fakt tak by wychodziło że teraz ich mam ale ta wydzielina pojawiła sie zaraz po okresie i trwa, trwa, trwa... i się nie zmienia wcale:/ Chyba jutro pogadam o tym wszystkim z moim chłopakiem zobaczymy co z tego wyjdzie. A Ty trzymaj kciuki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borysowa 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 Kurczę dziewczyny któraś jeszcze też tak ma? Ja dalej mam to samo a dni płodne już się skończyły. Poza tym zaczęły mnie boleć piersi :O A do @ jeszcze przeciez dużo czasu. Boję się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 A może zrób test ?I wtedy chociaz będziesz miała pewnosc ze wszystko jest ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borysowa 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 No ale czy owy test da mi jakąś pewność teraz? przed @? ostatnio okres przecież miałam... Sama nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach