Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmaarrttaaaa

chlopaki ktory z was lubi jak dziewczyna ma zaplecione dwa warkoczyki??

Polecane posty

Gość hert
Nie....no u mnie na myśli też była dojrzała para :) A ta czerwona kiecka i kręcone włosy to w piątek a w sobote warkoczyki a w niedziele pani z rentgenem i w poniedziałek znowu kura domowa :) Tak na zmiane ....wyobraźnia pracuje....

nie bylo w jednym topicku zawrzec pytania odnosnie \"waleczkow\" i warkoczykow?;) Albo zalozyc topick \"chlopaki ktory z was lubi jak dziewczyna .........?\" i wypytac o wszystko;)

Gość mmaarrttaaaa
enamorada :) ja akurat nie .... ale milo ze jest ktos kto mnie rozumie :)

Gość hert
Ja w domu nawet irokeza moge sobie zrobić ale jak ciągne sie w teren to naturalna lużna fryzka

Gość
nie chca nikogo udawac ale czasem im pasuja warkocze do twarzy i tyle:O

Gość mmaarrttaaaa
taka jedna stare? to ile ty masz lat 8 haha jak nie lubisz to zachowaj to dla siebie to pytanie do facetow

Gość mmaarrttaaaa
wlasnie mi chyba po prostu taka fryzurka bardzo pasuje.... i jak mam rozpuszczone... nie podobam sie sobie w kucyku...

mmaartaaa.>> i tak dalej trzymać . nigdy nie wie na która trafi:P fajnie masz🌼

Gość ftryr5y4y
z ta kiecka to miala byc tylko taka propozycja... ale nie kazda dziewczyna ktora sie tak ubiera jest odrazu kurwa... moja dziewczyna jak wlozyla czerwona atlasowa sukienke, rozpuscila wlosyn i pokrecila lekko lokowka... wygladala jak na rozdaniu oskarow... byla tak piekna i tak sexowna ze teraz wydaje mi sie ze jest idealem kobiecosci i sexapilu... wygladala na piekna elegancka i z gracja kobiete... choc kozakow nie miala hehehhe

Gość morganaaa
Seks, seks, seks... Dwadzieścia parę lat to nie jest jeszcze dojrzała kobieta, ale dziewczyna, nie musi ciągle kipieć seksem, ludzie! Ja czasem czeszę się w warkoczyki, mam krótkie włosy więc wychodzą takie dwa pędzelki i mój facet twierdzi, że wyglądam uroczo. Nie podnieca go ten widok ani nie odrzuca, po prostu jestem wtedy naturalna. Wyluzujcie :-)

Gość ftryr5y4y
jestem zboczony na punkcie mojej dziewczyny hehehe

Gość hert
ftryr5y4y gratuluje :) Jak miło czytać pocieche faceta który wspomina starania swojej kobiety...:) Widać udało jej sie zrobić na Tobie wrażenie ..super.:) A teraz wyobraż sobie ją do tego stroju w warkoczykach....eeeeee fuj

Gość opier
podstawa to maksymalnie grube warkoczyki jak już mają być z gęstych włosów ale niedopuszczalne są dwa sznurki :(

Gość mmaarrttaaaa
no i co fujjj bez przesady.... ze wszystkiego robicie jakies wielkie haloo

Gość mmaarrttaaaa
podstawa to jest taka ze wszystko jest rzecza gustu twoj jest akurat taki... ale nie wszyscy na swiecie mysla tak jeak ty...

Gość ftryr5y4y
musialbym zobaczyc ja w calosci... jak wygladalaby w takich warkoczach... oceniam po calosci a nie po szczegolach... ale jakos wydaje mi sie ze to kiepski pomysl...

Gość mmaarrttaaaa
jestem zdziwiona ze tak malo mezczyzn wypowiedzialo sie pozytywnie o tej fryzurce... hymmm to dlaczego mi wszyscy mowia ze akurat w takim uczesaniu fajnie wygladam??????

Gość
ftr chcialby zeby jego dziewczyna chodzila pielic ogrodek w sukni wieczorowej.A jak tego nie robi,dostaje za kare pare karmazynowych podwiazek ktore musi wkladac jak zmywa naczynia:O

Gość ftryr5y4y
zazdrosnik hehe

Gość mmaarrttaaaa
ok moja ciekawosc nie zostala zaspokojona ;) za to naczytalam sie dziwnych rzeczy myslalam ze cos modrego przeczytam... no coz bawcie sie dalej paaaaa

Gość
dokladnie wiesz,wszyscy ci zazdroscimy,nasze zycie w porownaniu do twego jest niskich lotow:O

Gość gość
Osobiście nie przepadam za warkoczyki, ponieważ nie pasują do każdego rodzaju twarzy i wyglądają niepoważne.