Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manganian VII potasu

bizuteria handmade !!! szybki kurs

Polecane posty

witam:) chcialabym zaczac robic bizuterie dla siebie i znajomych, ale zupelnie nie mam pojecia o tym. poprostu wydaje mi sie to fajne, no i wreszcie zrobie sobie cos co mi sie spodoba;) sluchajcie, co musze kupic na samym poczatku, na dobry start?? bede wdzieczna za wskazowki;)

Gość dowolna metoda jest skuteczna
koraliki, szkielka i takie tam pierdoly, takie male kombinerki, obciacz...czy jak to sie nazywa, druty...ehhh nie pamietam co jeszcze....ale caly sprzet znajdziesz na allegro

Gość trójka333
qunszt.pl

to bardzo proste jest jak masz juz wszystkie materialy najwazniejsze to miec fajny pomysl i umiec dobierac moja kolezanka zamiawiala wszystko na allegro bo najtaniej

Gość *** *** ****
jak znasz trochę angielski to tu jest masa technik http://www.wigjig.com/jewelry-tools/WJU/techniques/alpha.htm na poczatek radze drut (najlpeiej dwie grubości 0,6 i 0,4mm) w duzych ilościach, ale nie srebrny bo to na poczatek drogo wyjdzie, kup posrebrzany. koraliki jakie ci się podobaja moga być szklane albo minerały...koralików wybor wielki zarówno na allegro jak i w sklepach internetowych. do tego kuleczki zacikowe, zawieszki do kolczykow, zapięcia, linka jubilerska, szczypce mozesz kupic nawet w markecie budowlanym wazne tylko by miały okragłe schoząc się noski.

dobra...ale nie pij juz wiecej :P

Ile minimalnie trzeba wyrzucić z portfela? Tak, żeby kupić niezbędne przybory i trochę koralików? 100 zł?

Gość *** *** ****
100 straczy spokojnie na poczatej jesli sie nie bedzie wybieralo materialów naywyższej jakości. pochodźcie po klepach internetowych bo na allegro wcaleni nie zawsze jest najtaniej. najlepiej cale zakupy zrobić w jednym sklepie bądź u jednego sprzedawcy na allegro.

Gość *** *** ****
za nie ma co :D na forum gazety są fora biżuteryjne. jest forum fotograficzne dostepne dla wszystkich (dziewczy chwalą się swoimi pracami) i drugie dyskusyjne do którego trzeba się zapisać...jest tam sporo informacji i o tym gdzie jest tanio i jak robić i linki do wszystkich sklepów.

W sumie to widzialam obrączki takie rozsuwane w ktoryms ze sklepow internetowych.

Gość karolka.kkk
Czesc. Czesc chcesz kupic niepowtarzalną biżuterię?Zajrzyj na stronke http://www.karolcia.blogownik.pl Biżuteria w całości wykonane przeze mnie oraz mojego projektu!:> Nie znajdziesz takich drugich! Spraw prezent sobie, przyjaciółce czy mamie!: Jeśli jesteś zainteresowana napisz!(gg:4374016):* Przeslij wiadomosc dalej :*Życzę miłego dnia POzdrowionka Karolina:*

Zajżyjcie koniecznie na www.bizuteriaart.pl Moge polecić biżuterię gotową ,kolorową , wyjątkową. Polecam również półprodukty do wyrobu biżuterii w sklepie swiatkoralikow.pl tam również są porady jak wykonać krok po kroku biżuterię ,to naprawde nie jest trudne. pozdrawiam

Gość kobietapracująca
Zapraszam na forum o twórczości hand made - biżuteria, decoupage, scrapbooking i wiele innych technik. Możliwość prezentacji swoich prac! http://handmade.frix.pl/

Gość szukaj tutaj

Gość bizutex.pl
Witam. Zapraszam serdecznie do nowego sklepu internetowego z bizuteria. Sklep znajduje sie pod adresem [url=http://www.bizutex.pl]www.bizutex.pl Conajmniej raz w tygodniu aktualizacja bazy towarowej. jeszcze raz serdecznie zapraszam biuztex.pl

Gość Herba Thea
http://www.herbathea.pl/wydarzenia/imprezy/rekodzielo-targi-rzemiosla-artystycznego-2010-02-07.html 7.02.2010, 11:00-16:00 Rękodzieło - targi rzemiosła artystycznego Od teraz w każdą niedzielę w godzinach 11-16 zapraszamy artystów rękodzielników, kupujących i zwiedzających. W dwóch salach: głównej i Gruzji, udostępniamy stoły dla twórców i przestrzeń dla klientów oczarowanych dziełami. Niech na ten czas Herba Thea zamieni się w barwne targowisko cudeniek. Spraw sobie niepowtarzalny prezent, upiększ swój dom, kup biżuterię. Już wkrótce Dzień Zakochanych. Tydzień przed tym świętem możesz nabyć coś niepowtarzalnego, jedynego na świecie dla swojej jedynej na świecie i niepowtarzalnej Walentynki lub dla Walentego. Jeżeli tym razem nie znajdziesz tego, czego pragnie Twój wybranek/wybranka, nie zniechęcaj się. 14 lutego też jest niedziela. Również i wtedy mamy nasze targi. I tak już co tydzień do końca świata. Pierwsza impreza wstęp wolny. Na kolejne za darmo wchodzą kupujący, a sprzedający za 5 zł dostają stolik, na którym mogą rozłożyć swoje skarby. Więcej informacji: herbaciarnia-galeria Herba Thea ul. Juliana Bruna 20 http://www.herbathea.pl info@herbathea.pl 22 825 88 14 0 512 256 651

witam ;) postanowilam zajać się robieniem biżuterii, poszperalam trochę w internecie i znalazłam kilka sklepów z czego jeden wydał mi się ok. ale czytając na różnych forach polecane sklepy nikt go nie napisał i teraz nie wiem czy moze jest z nim coś nie tak ? ;) nie znam się na tym, więc czy moze mogłybyscie spojrzeć czy tam wszystko w miare ok ? ;) bylabym wdzięczna, dopiero zaczynam i nie znam się na tym ;) oto stronka ; http://pasart.pl/

Gość aneczka9684
także serdecznie polecam qnszt.pl znajdziecie tam wszystko żeby zacząć i wszystko żeby wkraść się na poziom wyższy;) narzędzia linki jubilerskie zaciski kamienie wszystko. jest też specjalny kurs jak wykonać dany egzemplarz. a jeśli chodzi o zakupy wszystko idzie sprawnie, zamawiałam u nich już kilkanaście razy, zawsze dostawałam gratis a produkty były jak na zdjęciach. przy produktach są dokładne opisy, uwaga patrzcie na średnice dziurek w koralikach bo np. może wam nie wejść na rzemyk który jest grubszy:) jeśli będzie spokojnie wybierać przeglądać, na pewno znajdziecie coś dla siebie i wszycho się uda:) a tak na marginesie warto spojrzeć też w przeceny na stronce

Gość aneczka9684
agacia2522 w pasarcie jest ok, ja wolę qnszt bo jest bardziej przejrzyście, ale...:) w pasart jest więcej ładnych profesjonalnych zapięć bigli i ozdobników:)