Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociara20

Kącik kochających koty !!!

Polecane posty

Gość kociara20

z racji tego ze znajomi juz nie chca sluchac o mojej czworonoznej mruczacej milośc zalozylam takie miejsce w ktorym fani kotów moga porozmawiac. Kociarze łączmy sie licze na was :D

Gość a ja tez kocham kotki

Gość koty sa wrednenie nawidze ich

Gość a ja tez kocham kotki
dlaczego psy sa lepsze????

Gość kociara20
ja tez lubie psy ale z racji tego ze posiadam mojego mruczyslawa zalozylam topik o kotach :P

Gość vcxz
Mam drugiego kota w życiu i jest cudowny...

hm..zawsze mialam psa i twierdze ze sa ok..mozna z nim pobiegac i tak fajniutko sie cieszy jak mnie widzi mysle ze pies bardziej okazuje uczucia

Gość yvettt
z psem trzeba na spacer wychodzic a ja nie zawsze mam na to ochote.poza tym jakos nie lubie psów.....:(

psy tez sa spoko, ale w porownaniu z kotami takie bardziejhm...prymitywne :p

Najpierw priorytetowo pokochaj ludzi, a potem dopiero kotki, pieski, robaczki itd. ;) Coś z twoimi priorytetami jest nie tak, zastanów się dlaczego....

Gość palonka
Nie rozumiem po co na topik dla ludzi KOCHAJĄCYCH koty włażą jakieś wymoczki tylko po to, by obwieścić, że kotów nienawidzą! No NIE ROZUMIEM!!!! Też kocham koty! Uważam, że to najśliczniejsze zwierzęta na świecie!

Gość kociara20
moja kotka tez sie cieszy jak wracam do domu i caluje na poiwtanie :D ja mieszkam w bloku a pozatym nie mam czasu wyprowadzac na spacer a tak sie sama zalatwia kiedy chce do kuwety i wszyscy zadowoleni :P

nie wiem, koty takie uduchowione sie wydaja. a psy takie pospolite bardziej, takie przyziemne...

A ja kocham kotki i pieski :D Mam 4 koty i jednego psa.:) Teraz jest skromnie,kiedyś to ja miałam \"stado\" :P Moi znajomi też już nie chcą słuchać o moich podopiecznych :O ♥♪♫

Gość kociara20
do titanic a czy ja napisalam ze nie kocham ludzi. zalozylam topic o kotach bo to moja milosc i pasja a milosc do ludzi ejst rzecza logiczna i nie musze o tym pisac

Gość yvettt
zielona cytrynko nie wiesz jaki mój kotek jest kontaktowy? reaguje na imie , miałczy jak chce gdzies wejsc przychodzi do mnie i za ręke mnie zebami ciągnie do lodówki (jak chce jesc)jak mu rzuce zabawke to przynosi zebym rzucała jeszcze raz:D Zupełnie jak piesek

a co wlasciwie stanowi i wyzszosci ludzi nad zwierzetami ?????? ---.titanic. to ze stoja wyzej na drabinie ewolucji ? :)

Gość kociara20
koty maja dusze sa takie piekne dystyngowane i eleganckie i jesli pokochaja to tak calkowicie calym swoim malym sercem. mam swira na punkcie mojego kota :P

Gość kociara20
moj kot wlasnie zwinal sie w klebek i spi mi na kolanach tylko cos sie wierci bo jej nie wygodnie :D

Gość koteczkaaa
ja tez uwielbiam kotki, mam jednego siersciuszka i chetnie mialabym wiecej gdybym miala warunki do tego